Select Menu

Τη νέα του ζωή, εκτός Κορυδαλλού ζει πλέον ο πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης ένας από πρωταγωνιστές του παραδικαστικού κυκλώματος η δράση του οποίου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Καταδικασμένος αρχικά -το 2008- σε κάθειρξη 20ετών που στην πορεία μετατράπηκε σε 12χρόνια αποφυλακίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Ο γνωστός στο πανελλήνιο και λόγω προτιμήσεών του στις δίμετρες Ουκρανές και Ρωσίδες, δικαστής με τη μεζούρα έχει εγκατασταθεί πλέον στα πολυτελή του γραφεία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όπου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πελάτες του γραφείου του με την επωνυμία «Kaloussis & Partners».

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα που περιέχεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας όπου εξηγείται για πιό λόγο πρέπει να προτιμηθούν οι υπηρεσίες του:

«Η μακρόχρονη προηγούμενη δικαστική εμπειρία και νομική παρουσία του ιδρυτή και διευθυντή της Ευάγγελου Α. Καλούση και η επιστημονική εξειδίκευση και δικαστική εμπειρία των τακτικών συνεργατών της, όλων ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ και έγκριτων ΝΟΜΙΚΩΝ καθώς και τεχνικών συμβούλων άλλων κλάδων, συνδυασμένες με την σε βάθος γνώση του αντικειμένου, εξασφαλίζουν την απόλυτη νομική προστασία του ενδιαφερομένου και - γιατί σε τελευταία ανάλυση αυτό είναι που «μετράει» - την αποτελεσματική και επιτυχή έκβαση του νομικού του προβλήματος.»

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top