Select Menu

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εννέα τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαιναν ανετράπη, έπεσε σε χαράδρα περίπου 10 μέτρων στον κόμβο Συκιάδας στη Χίο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αμεσα μετέβησαν στο σημείο του ατυχήματος αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, οι οποίοι κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Οπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένας 66χρονος άνδρας και δύο γυναίκες 57 και 70 ετών, ενώ με τραύματα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ο 50χρονος οδηγός και οι υπόλοιποι οκτώ επιβάτες, ηλικίας από 16 έως 77 ετών. Εκκληση για προσφορά αίματος απηύθυνε η Μητρόπολη Χίου.

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από τα Καρδάμυλα προς τη Χίο και ανετράπη στις 8.30 το πρωί. Το όχημα ανασύρθηκε από τη χαράδρα με τη συνδρομή γερανού, προκειμένου να ερευνηθεί το εσωτερικό του για την ανεύρεση τυχόν άλλων θυμάτων. Την προανάκριση και τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χίου.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top