Select Menu


Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη θα έχει σε λίγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος! Ο πρέσβης λέγεται οτι ανεβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να γνωριστεί με τον νέο ΥΕΘΑ, αλλά είναι και να συζητήσουν την υπόθεση των αρμάτων μάχης Abrams που οι ΗΠΑ δίνουν στην Ελλάδα και ίσως και το ενδεχόμενο της παραχώρησης ελικοπτέρων Black Hawk, αλλά δεν είναι ασφαλώς μόνο αυτά.

Πηγή του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ μέσα απο το Πεντάγωνο, μας διαβεβαίωσε οτι η επίσκεψη αυτή έχει και ως σκοπό την ενημέρωση του πρέσβη απο τον ΥΕΘΑ τόσο για την πορεία των ρωσικών πλοίων που διασχίζουν αυτή την ώρα το Αιγαίο, όσο και οι πιθανές εξελίξεις σχετικά με το πολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή απο τα γεγονότα της Συρίας.

Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι οτι οι αμερικανικές βάσεις δεν έφυγαν ΠΟΤΕ απο την Ελλάδα στ' αλήθεια. Ο Ανδρέας Παπανδρέου το μόνο που ήθελε, ήταν να...τα έχει καλά με τον αραβικό κόσμο και πιο συγκεκριμένα με τον Αραφάτ και τους Παλαιστινίους και τον Καντάφι. Και οι βάσεις δεν ήταν και ό,τι καλύτερο γι αυτούς. Ετσι, την βρήκαν τη λύση Παπανδρέου και αμερικάνοι με...την μετατόπιση απο το έδαφος στο ...κάτω απο το έδαφος επίπεδο! Και απο κεί πλέον, θέλουν να ελέγχουν τοσο το Αιγαίο όσο και τη Μεσόγειο.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, να μην μας εμπλέξουν μέσα σε αυτό το μακελειό που ετοιμάζουν. Αλλιώς...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top