Select Menu

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάσθηκε η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, για τους χειρισμούς στην υπόθεση με τις μετοχές-φούσκες εταιριών.

Η κυρία Μπουρμπούλια, η οποία βρίσκεται ήδη στη φυλακή για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος κρίθηκε ένοχη για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο η πρώην ανακρίτρια δωροδοκήθηκε προκειμένου να ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των υπευθύνων της εταιρείας Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ. Οι τελευταίοι φέρονται να εξαπάτησαν την περίοδο 1999–2000 χιλιάδες επενδυτές του Χρηματιστηρίου, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.

Εκτός όμως από την κ. Μπουρμπούλια, καταδικάσθηκαν και οι επιχειρηματίες Τρύφων Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Πανούσης, σε καθείρξεις 10 και 8 ετών αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να οδηγηθούν στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο τους έδωσε αναστολή.
Σε μικρότερες ποινές καταδικάσθηκαν ακόμη οκτώ άτομα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top