Select Menu


Eκθεση από γραφολόγο που αποδεικνύει ότι το non paper που φέρεται να είχε παραδόσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι πλαστό, επικαλέσθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 σήμερα το πρωί!

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα δώσει την έκθεση του γραφολόγου στη Δικαιοσύνη και στη δημοσιότητα πριν από τις εκλογές.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέδωσε το θέμα στην προσπάθεια κάποιων να μην επιτρέψουν τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα τους.

ΥΓ. Για όσους αναρωτιούντε πως ένα εκτυπωμένο κείμενο μπορεί να ταυτοποιηθεί, υπάρχει μια μέθοδος για την ταυτοποίηση των εγγράφων όπως και των εκτυπωτων απ'όπου προήλθαν, καθώς κάθε εκτυπωτής έχει ένα μοναδικό watermark. Αυτη η μέθοδος χρησιμοποείται κατα κορον στο εξωτερικό όταν υπάρχει αμφιβολία προέλευσης εγγράφων...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top