Select Menu

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Εντάξει, μπορεί να με χαρακτηρίσετε όλοι σας "αλαφροίσκιωτο", αιθεροβάμμωνα", "ευκολόπιστο" ή και γώ δε ξέρω τι άλλο. Ισως και...ασόβαρο. Μπορεί και να είμαι. Ποιός ξέρει.

Ομως, εγώ θεωρώ πως τέτοια συμβάντα, απλά, καθημερινά, που συμβαίνουν πίσω απο κάμερες, μικρόφωνα, συγκεντρώσεις, συνεστιάσεις και άλλες τέτοιες κοινωνικές αηδίες, έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ από όλα και φανερώνουν ΠΟΛΛΑ. Γούστο σας και καπέλο σας είναι αν θα με χαρακτηρίσετε όπως πιο πάνω. Κι εμένα όμως, γούστο μου και καπέλο μου είναι να τα ενστερνίζομαι.

Η Δήμητρα Μπακαλοπούλου-Καλφούντζου, οικονομολόγος και υποψήφια βουλευτής στη Β΄Αθηνών με τους ΑΝ.ΕΛ, σε μια κουβέντα που είχαμε πριν λίγες μέρες, μας εξομολογήθηκε κάτι που το έζησε η ίδια, ενα γεγονός που φανερώνει το ποιόν ενός ανθρώπου, που μάχεται μόνος του ενάντια σε όλους και σε όλα. Ολοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμβολή της οικογένειας στην ανατροφή ενός παιδιού, ενός επιγόνου. Ιδίως, όταν το πρώτο της μέλος, ο πατέρας, αυτός δηλαδή που θεωρείται και αρχηγός της οικογένειας, συμβάλλει τα μέγιστα ούτως ώστε ο επίγονος να πάρει όλα εκείνα που χρειάζονται για να γίνει ένας καλός άνθρωπος και πατριώτης. Η κυρία Μπακαλοπούλου-Καλφούντζου το επιβεβαιώνει αυτό, μιας και ο επίγονος αυτός δεν είναι άλλος απο τον Πάνο Καμμένο, αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, φλογερό πατριώτη (όπως αποδείχτηκε τελικά) και γόνο του Ηλία Καμμένου, επιχειρηματία και αντιπροσώπου στην Ελλάδα γνωστής μάρκας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Ας δούμε τι μας είπε:
Ο Πανος Καμμενος ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος! 
Πατριωτης, οικογενειαρχης, ειλικρινης, ευαισθητος, ευγενικος, δικαιος. 

Το ιδιο και η οικογενεια του!

Τους λατρευω !

Σαν εθελοντρια στα κεντρικα γραφεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τους ζω καθημερινα και εχω μεινει καταπληκτη απο το ηθος, την ευαισθησια και την συμπεριφορα τους!!! Και σας εξομολογούμαι μια εμπειρία μου, την οποία και δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Λιγες ημερες πριν απο τις πρωτες εκλογες της 6ης Μαιου, ηρθε στα γραφεια μας ενας κυριος για να παρει ψηφοδελτια. Του ειπα να καθισει μεχρι να του τα φερω και εκεινος μου απαντησε οτι δεν μπορει, γιατι ειχε προσφατα εγχειρισθει στη σπονδυλικη στηλη στο ΚΑΤ, αλλα βγηκε κρυφα απο το νοσοκομειο για να ερθει να παρει ψηφοδελτια και να παει την αλλη ημερα να ψηφισει τον Πανο Καμμενο!!! 


Μου εξηγησε συγκινημενος οτι οταν ηταν μικρος, ειχε Kawasaki και δεν ειχε χρηματα, ειχε παει στον κ. Ηλια Καμμενο- τον πατερα- που ειχε την αντιπροσωπεια της Kawasaki και ζητησε ανταλλακτικα για το μηχανακι του! 


Δυστυχως τα χρηματα του δεν εφθαναν και ο κυριος Ηλιας του τα εδωσε δωρεαν!


Εκεινη την ωρα συμπτωματικα ηρθαν στα γραφεια και οι γονεις του Πανου. Ειπα στον κυριο Ηλια αυτα που μου ειπε ο κυριος και τους συστησα, μιας που ειχαν να συναντηθουν τοσα πολλα χρονια!!! Φιληθηκανε συγκινημενοι, ενω η μητερα του Πανου προσεθετε "Οταν κανεις το καλο, παντοτε το βρισκεις μπροστα σου".

Ηταν μια απο τις πιο ωραιες εικονες και εμπειριες που εχω ζησει και γι αυτο θελησα να την μοιραστω μαζι σας!


Επισης ηταν και μια δικαιωση για μενα που εχω αφιερωσει τοσο χρονο απο τη ζωη σαν εθελοντρια, πιστευοντας στην αξια του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ
Οικονομολογος
Υποψηφια Β΄ Αθηνας

Εγώ προσωπικά, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, μιας και το περιστατικό αυτό είναι απολύτως αληθές και συνέβη ενώπιον μαρτύρων. Και ευχαριστώ ιδιαίτερα την κυρία Μπακαλοπούλου-Καλφούντζου που μου το εμπιστεύτηκε. Εχουμε ανάγκη, ο Θεός ξέρει πόσο, απο τέτοιες εξομολογήσεις και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, που μας δίνουν κουράγιο και που επιβεβαιώνουν ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ την μεταφορική έννοια της ρήσης πως όλα τα δάχτυλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ γλυκιά μας Δήμητρα! Μας έδωσες μια αχτίδα φωτός, στο σκοτεινό όνειρο που ζούμε όλοι μας!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top