Select Menu

Γράφει ο ΣυνομωσιοΛόγιος


Πολύ φοβάμαι ότι ο χαβαλεδιάρικος τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα είναι πιο επικίνδυνος από τα ίδια τα γεγονότα.

Σήμερα το φοβερό θέμα συζήτησης παντού είναι το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλη. Ο φασισμός των ΜΜΕ είναι σε πλήρη έξαρση και η υποκρισία του σάπιου πολιτικού συστήματος  επίσης.
Σοκάρει το μελανιασμένο μάγουλο της κουμουνίστριας από τον φασίστα και προσπερνάμε την κατρακύλα της χώρας. 
Έχουμε εκφυλιστεί πλήρως σαν λαός και αυτό είναι γεγονός...


Απόψη μου είναι ότι μια παλιά καραβάνα στην πολιτική σαβούρα των τελευταίων δεκαετιών κατάφερε να παγιδεύσει το «λεβεντόπαιδο» με την μαύρη μπλούζα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σχεδιάστηκε πολύ καλά αυτό που έγινε σήμερα.

Μπορεί το χαστούκι να σοκάρει κάποιους, εμένα πάντως πολύ περισσότερο με σοκάρει αυτό το πολιτικό τσίρκο στα κανάλια που καταστρέφει και την τελευταία ελπίδα να αποφασίσει ο Έλληνας με καθαρό μυαλό τι θα πράξει στις εκλογές ή τουλάχιστον να καταλάβει τι ακριβώς του συμβαίνει.

Δεν μπορεί να καταδικάζεις την απαράδεκτη πράξη του φασίστα, και να μην  καταδικάζει κανείς την διχαστική και υβριστική γλώσσα της κουμουνίστριας. Υφάκι περισπούδαστο, τσιγαράκι στο στόμα και μετά χαμόγελα στην κάμερα και παλαμάκια από τους αλλόφρονες οπαδούς του κουκουε.

Την ίδια μέρα έχουμε νόμο που βάζει φυλακή και δεσμεύει περιουσίες ανθρώπων που χρωστούν μερικές δεκάδες ευρώ στο δημόσιο, όταν αυτοί που καταλήστεψαν τη χώρα κάνουν βόλτες προκειμένου να μαζέψουν ψήφους. Έχουμε περιστατικά με γέρους που ληστεύονται  και σκοτώνονται απο λαθρομετανάστες, με καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να βρούν φάρμακα, με 2600 αυτοκτονίες , με τους μισούς νέους άνεργους και τους άλλους μισούς στην εξαθλίωση.

6,5 δισ. κοστίζει η περίθαλψη των λαθρο-εποίκων τη στιγμή που στερούν τα πάντα απο τους Έλληνες πολίτες.Αξίζει όμως για να δείξουμε το ευρωπαϊκό φιλάνθρωπο πρόσωπο μας...

Και ενώ έχουμε αυτή την δραματική κατάσταση μπροστά μας, εμείς ασχολούμαστε με το μάγουλο τη κουμούνας και τον τσαμπουκά του φασίστα και χωριζόμαστε τρία στρατόπεδα. Το τρίτο είναι οι χαβαλέδες…

Νομίζω  ότι ο πάτος έχει δρόμο ακόμα. Νομίζω ότι η πόλωση αριστερά-δεξιά θα έχει δραματικές συνέπειες . Είναι τόσο εύκολο να χαλιναγωγήσουν αυτόν τον λαό που πολύ δύσκολα θα τους χαλάσει τα σχέδια.

Εμπρός λοιπόν μουρόχαυλοι Ελληνες. Δείξτε σε όλο τον πλανήτη πόσο μαλάκες είστε, φάτε τις σάρκες σας. Και όταν τελειώσετε με τις σάρκες σας παρακαλέστε τα αφεντικά να σας δώσουν λίγα ψίχουλα ακόμα. Παρακαλέστε να σας κρατήσουν στην αγκαλιά του κοινού νομίσματος για να μπορείτε να απολαμβάνετε από τον καναπέ σας τις ωραίες αυτές πολιτικές αντιπαραθέσεις… 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top