Select Menu

Ανταπόκριση από Πύρινο Λόγιο

Μελβούρνη, Αυστραλία 3/6/12


Φορτηγό που μετέφερε πρόβατα ανατράπηκε, καθώς διέσχιζε γέφυρα κοντά στη Μελβούρνη με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρέχει… αμνούς στα αυτοκίνητα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Princess Highway κάτω από τη γέφυρα.

H Princess Highway, είναι ένας μεγάλος δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, που λειτουργεί κάπως ως περιφερειακή οδός, συνδέοντας την Μελβούρνη με μεγάλες επαρχιακές πόλεις, αλλά και παρακάμπτει το κλεινόν άστυ για μεγαλύτερη αποσυμφόρηση των δρόμων της πόλης.

Το φορτηγό ερχόταν απο το Τζηλόνγκ, την τρίτη μεγάλη πόλη της Βικτώρια, φορτωμένο με αμνούς, έτοιμους για σφαγή για την εσωτερική αγορά της Μελβούρνης. Κάποια στιγμή και την ώρα που διέσχιζε τη γέφυρα που περνούσε πάνω απο την princess highway, το φορτηγό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπη και η καρότσα έπεσε ακριβώς πάνω στο χείλος της γέφυρας, με αποτέλεσμα οι αμνοί να ...αρχίζουν να πέφτουν πάνω στον αυτοκινητόδρομο και συγκεκριμένα στα...κεφάλια των επερχόμενων οδηγών!

Χάος επακολούθησε και πάμπολλες καραμπόλες, αλλά χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.
«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Στην κυριολεξία έπεφταν από τον ουρανό!» δήλωσε ένας οδηγός σαστισμένος απ το σόκ, στο κανάλι Channel 9 της Μελβούρνης.

Πολλά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα αθώα ζώα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί ανάμεσα στους οδηγούς και τους επιβάτες των αυτοκινήτων, όμως αρκετά πρόβατα πέθαναν ή τραυματίστηκαν.
Η αστυνομία επίσης ερευνά τα αίτια της ανατροπής του φορτηγού και ο οδηγός, σώος και αβλαβής, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις για το εαν βρισκόταν υπο την επήρεια ναρκωτικών...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top