Select Menu

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) διαψεύδει ότι το στέλεχός της και εκπρόσωπός της στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ, έκανε δηλώσεις στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στις οποίες ανέφερε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Σε ανακοίνωση της ΕΚΤ μέσω twitter, επισημαίνεται: «Σε αντίθεση με ό,τι μεταδίδεται σε ορισμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο Κλάους Μαζούχ της ΕΚΤ δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με μισθούς και συντάξεις στην Ελλάδα, και πολύ περισσότερο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Η θέση της ΕΚΤ, ως μέλος της αποκαλούμενης τρόικας, είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της, όπως αυτές συμφωνήθηκαν στο δεύτερο μνημόνιο».



Απάντηση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

"Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επιμένει 100% στην απόλυτη αυθεντικότητα του πρωτοσέλιδού μας το οποίο προήλθε έπειτα από απ' ευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην τρόικα κ. Κλάους Μαζούχ.

Δεν αντιλαμβανόμαστε τις σκοπιμότητες μίας εντελώς αβάσιμης διάψευσης. Ελπίζουμε να μην επαναλαμβάνεται το σύνδρομο "Κριστίν Λαγκάρντ" η οποία διέψευσε αυτά που η ίδια είπε on air εναντίον των Ελλήνων και φυσικά δεν συμμετέχουμε σε κανένα παιχνίδι παραπληροφόρησης με "είπα ξείπα" του ελληνικού λαού.

Ο ίδιος ο κ. Μαζούχ έδωσε την άδεια στον συντάκτη μας να μεταφέρει την συγκεκριμένη δήλωση περί μη περαιτέρω μείωσης των μισθών, και από εκεί και πέρα το τι κάνουν ή θέλουν να κάνουν οι ποικιλώνυμοι διεθνείς οργανισμοί απέναντι στους Έλληνες το βλέπουμε όλοι κάθε μέρα με τις αντιφάσεις και τις συγκρούσεις μεταξύ τους. Αυτά κι αν χρειαστεί επανερχόμαστε".

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top