Select Menu


Η είδηση μας έρχεται απο τα ιστολόγια ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ και ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, αλλά δεν... βάζουμε το χέρι μας στη...φωτιά για την αξιοπιστία του. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να το δημοσιεύσουμε.

Σύμφωνα με την ανάρτηση λοιπόν, ο Λευκός Οίκος καλεί ...πλατεία Κουμουνδούρου!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έχει έτοιμη την πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα μια και τον θεωρεί τον επόμενο Έλληνα πρωθυπουργό!

Κι αυτό δεν βασίζεται απλά σε πληροφορίες αλλά σε αναλύσεις από την Αθήνα, οι οποίες βρίσκονται ήδη στα χέρια του Αμερικανού προέδρου σύμφωνα με τις οποίες αυτή τη στιγμή τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται κοντά στο 38-40% και μάλιστα με αυξητικές τάσεις! Ο τρόμος που οδήγησε το ΒΗΜΑ να παραποιήσει δημοσκόπηση της Public Issue είναι χαρακτηριστικός.

Οι Αμερικανοί λοιπόν, θεωρούν ξοφλημένη τη ΝΔ και εκτιμούν πως θα οδηγηθεί σύντομα σε διάσπαση. Στο Λευκό Οίκο έχουν φτάσει πληροφορίες για ένα σκάνδαλο 500 εκατ. ευρώ που σκάει οσονούπω με την υπογραφή πρώην υπουργού.

Παντως, αν επαληθευτεί το δημοσίευμα, θα πέσουν πολλά γέλια, ιδίως κατά ΛΑΟΣ μεριά! Για εμας δε ξέρω τι θα πέσει! Οχι, προς Θεού, δεν θέλω καμμιά πρωτιά της ΝΔ, το αντίθετο μάλιστα, θέλω ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ! Αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια ποσοστά, δε ξέρω... Δε μου κάθεται και τόσο καλά στο στομάχι!

Τέλος πάντων, Κυριακή κοντή γιορτή που λένε! Τρείς και μία έμειναν για τον τελικό λογαριασμό! Θα δούμε...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top