Select Menu

Ο «τεράστιος» ως προς την σωματική διάπλαση ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ηγέτης Βενιζέλος, μας διαβεβαιώνει πλέον καθημερινώς, σε κάθε προεκλογική εμφάνισή του, ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Τα ίδια επαναλαμβάνει και σε συνεντεύξεις του. Για παράδειγμα δείτε τι είπε στον δημοσιογράφο κ. Θεοδωράκη, στις 23 Απριλίου 2012 :

«Η επαναδιαπραγμάτευση είναι καθημερινή κύριε Θεοδωράκη και στην Ελλάδα  επαναδιαπραγμάτευση έχω κάνει εγώ.»

http://www.evenizelos.gr/el/elections-2012-interviews/3268-ekloges12

Δείτε τώρα τι έλεγε

– την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, σε ενημερωτική συζήτηση με Έλληνες δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες:  «Το έχω πει κατ’ επανάληψη, έχω πει ότι τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση μετά τις εκλογές..»(http://www.evenizelos.gr/el/economydevelopment/3019-brussels)

– την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, μετά τη λήξη της συνάντησης με την τρόϊκα : «Δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση μετά τη συμφωνία, μετά τις υπογραφές, μετά την ψήφο του Κοινοβουλίου.» (http://www.evenizelos.gr/el/economydevelopment/3020-troika)

– το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ : «Δεν υπάρχει τώρα διαπραγμάτευση, συμφωνία, κύρωση από τη Βουλή με 258 ψήφους, όση είναι η πλειοψηφία της Κυβέρνησης, και μετά τις εκλογές επαναδιαπραγμάτευση. Αυτό είναι ένα πολιτικό ψεύδος. Είναι μία απόπειρα ωμής παραπλάνησης του ελληνικού λαού.» (http://www.evenizelos.gr/el/pasok/3009-pasok)

– την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό :  «Δεν υπάρχει μετά,  η θεωρία της επαναδιαπραγμάτευσης. Υπάρχει τώρα η πρόκληση και η ανάγκη της διαπραγμάτευσης για το νέο πρόγραμμα με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τον Έλληνα πολίτη…» (http://www.evenizelos.gr/el/economydevelopment/2988-vouli)

….Και πάει λέγοντας. Όλα τα αποσπάσματα είναι από την ιστοσελίδα του δια-πρα(γ)ματευτή Βενιζέλου.

Τώρα εσείς ξέρετε.

Την Κυριακή δοξάστε τον.

Ψηφίστε εντιμότητα, ειλικρίνεια, αξιοπιστία, υπευθυνότητα.

Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ.

Α.Α.
Φιλοτιμία μέσω Ολυμπιάδας...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top