Select Menu

Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίνει. Όταν έρθει η ώρα αυτή, θα κρίνεται συνεχώς και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ξαναχτυπάω τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ανθελληνικό κόμμα κι αν είναι.

Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι πρώτα ο Σαμαράς, και μετά ο Βενιζέλος. Εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς κι αν ανέβει λίγο ο Βενιζέλος, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Θα το έκαναν και τώρα αλλά ο σοφός λαός φρόντισε να τους δώσει μόνο 149 έδρες. Γι'αυτο χτυπιούνται σαν τα χταπόδια.

Αν συγκυβερνήσουν αυτοί οι δυο μνημονιακοί δοσίλογοι, όλοι γνωρίζετε τι μας περιμένει. Όλοι γνωρίζετε πόσο θα πτωχύνει ο λαός, και μόνον αυτός, και κανείς άλλος (βιομήχανος, τραπεζίτης, εφοπλιστής ή διαπλεκόμενος). Όλοι γνωρίζετε ότι πάλι η κρίση θα φορτωθεί στις πλάτες μας και μόνο.

Γι'αυτο έχει λυσσάξει η διαπλοκή, οι βιομήχανοι, η Ε.Ε., η Μέρκελ. Δεν πρέπει να κυβερνήσει κάνεις άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απαγορεύεται. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ και κανένας άλλος. Υπάρχει κίνδυνος αν κυβερνήσει κάποιος άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά από 38 χρόνια, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Είναι επιτακτικό στις 17 Ιουνίου ο πρώην δικομματισμός να καταστραφεί εκ βάθρων. Είναι επιτακτικό ο Σαμαράς, η Ντόρα κι ο Βενιζέλος να αποτελέσουν παρελθόν. Είναι επιτακτικό να καταστραφούν τα κόμματα που μετατράπηκαν σε εγκληματικούς οργανισμούς εξυπηρέτησης της ντόπιας διαπλοκής, των ξένων τοκογλύφων και της οικογενειοκρατίας.

Μόνο έτσι θα αναπνεύσει η Ελλάδα, η πατρίδα μας. Μόνο έτσι θα γυρίσουμε σελίδα.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top