Select Menu

Ένας που από τους λόγους που οι κάτοικοι της Αθήνας μαύρισαν τόσο άγρια το ΠΑΣΟΚ και έστειλαν εκτός βουλής τον Χρήστο Παπουτσή ήταν οι βρώμικες μέθοδοι που χρησιμοποίησαν αυτά τα δύο χρόνια τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις καταστολής για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.
Ήταν τόσο βίαιες, σχεδόν τραμπούκικες οι συμπεριφορές τους που προκάλεσαν ένα θάνατο, άγριους ξυλοδαρμούς και μόνιμη αναπηρία.
Στο Σύνταγμα υπήρξε νεκρός-ο οικοδόμος που έχασε τη ζωή του-από καρδιακό επεισόδιο και τον οποίο το ΚΚΕ στο οποίο ανήκε πολιτικά φρόντισε να τον ενταφιάσει στα μουλωχτά αντί να μετατρέψει τη κηδεία του σε πανελλαδικό συλλαλητήριο. Στους τραμπουκισμούς του Συντάγματος από τη μεριά των δυνάμεων καταστολής έχασε το μάτι του ο δημοσιογράφος Κυπραίος ενώ υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο φωτορεπόρτερ Λώλος και πολλοί δημοσιογράφοι έφαγαν το ξύλο της αρκούδας.
Καλούμε λοιπόν τον Αλέξη Τσίπρα, με τη δύναμη που του έδωσαν οι πολίτες να ζητήσει να καθαρίσουν οι δυνάμεις καταστολής από αστυνομικούς που επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και να εντοπισθούν και ν τιμωρηθούν άμεσα όσοι χτύπησαν τον Λώλο και γρονθοκόπησαν δημοσιογράφο.
Καλούμε τον Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει τους πολίτες για το που βρίσκονται οι έρευνες για την εγκληματική ενέργεια στη Μαρφίν που στοίχισε τη ζωή σε 3 υπαλλήλους της τράπεζας.
Είναι καιρός οι δυνάμεις καταστολής να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πληρώνονται από τον λαό για να τον δέρνουν…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top