Select Menu


Χθές το απόγεμα, μόλις πρίν απο λίγες ώρες, στο Προεδρικό Μέγαρο εισήλθε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι πραιτωριανοί του. Η σημερινή ημέρα θα μείνει στην ιστορία ως ημέρα ντροπής για την Ελληνική Δημοκρατία. Ενα νεοναζιστικό κόμμα, από τα σκληρότερα στην Ευρώπη, που προσπαθεί εσχάτως να φορέσει δημοκρατική προβιά, παίρνει θέση ως ισότιμο μέλος της δημοκρατίας μας.

Παρά το γεγονός ότι σεβόμαστε την ψήφο του ελληνικού λαού δεν ξεχνάμε τους ύμνους στο Χίτλερ, ούτε τις φασιστικές εξάρσεις των Χρυσαυγιτών.

Δεν ξεχνάμε ούτε τις επιθέσεις των ανόητων σε βάρος οποιουδήποτε είναι αντίθετος στις απόψεις τους.

Το «εγέρθητι» του σατανιστή νεο-ναζί φασίστα Γιώργου Γερμενή θα μείνει στην ιστορία, όπως και η είσοδος του Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο. Και θα το θυμούνται όλα τα πολιτικά κόμματα, κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που έκαναν ότι είναι δυνατόν για να δυναμώσουν τη φωνή της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.


«Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Να θέσει «βέτο» η χώρα μας στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια και να αναλάβει η την διακυβέρνηση Πρωθυπουργός με διεθνή προσωπικότητα» δήλωσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρόσθεσε « Δεν συναινώ, δεν στηρίζω καμιά κυβέρνηση και δεν δίνω ψήφο ανοχής». Λες και τον ρώτησε κανείς αν ...επιθυμεί να συνεναίσει ή όχι!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top