Select Menu

Ο Γιώργος Γερμενής ή Καιάδας (δεξιά)  , βουλευτής σήμερα
της Χρυσής Αυγής με τη ...παρέα του, δηλωμένος Σατανιστής

σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε εδώ!
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Και να θες να αγιάσεις, που λένε, δε σ΄ αφήνει ο πειρασμός! Πάνω που λέγαμε να μην ξανασχοληθούμε με αυτά τα κατακάθια, πάνω που είπαμε οτι "δε βαριέσαι, δημοκρατία έχουμε, εφ΄όσον ο λαός εν τέλει τους επέλεξε να μπούν στη βουλή, θά χει το λόγο του", αυτοί δε μας αφήνουν να...ηρεμήσουμε. Πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς μαζί τους τελικά.

Μετά τα τελευταία..."εγέρθητι" και άλλα καραγκιοζιλίκια των οπαδών και στελεχών του κόμματός τους, ύστερα απο τη γεμάτη έπαρση και στύλ "βασιλικότερος του βασιλέως" παρουσία του Κασιδιάρη στο Σκάι και στην εκπομπή του Ευαγγελάτου στις 8.00', άλλο ένα θέμα μείζονος σημασίας έχει προκύψει με πρωταγωνιστή στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Κρήτης, που συγκλονίζει το Λασίθι και με βαρύτατες κατηγορίες! Πιο συγκεκριμένα, η ακροάτρια του Ρ/Σ "Ηχώ News" Κατερίνα Κ. 25 χρόνων σήμερα, τελειόφοιτη Πανεπιστημίου (το επώνυμό της είναι στη διάθεση του Ρ/Σ), καταγγέλλει τον καθηγητή φυσικής αγωγής και διευθυντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ Γιώργο Πετράκη για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση μαθητών κατ΄εξακολούθηση, εξομολογούμενη οτι και αυτή η ίδια είχε πέσει θύμα παρα φύσιν και κατά φύσιν βιασμού απο τον εν λόγω καθηγητή στην ηλικία των 14 χρόνων με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος, υπόθεση η οποία  - κατά την καταγγελία της - αποσιωπήθηκε και "κουκουλώθηκε" απο τις τοπικές αστυνομικές και δικαστικές αρχές!

Αν αληθεύουν όλες αυτές οι καταγγελίας της κυρίας Κατερίνας Κ., τότε έχουμε να κάνουμε στην κυριολεξία με μια υπόθεση μείζονος σημασίας για την κοινωνία του Λασιθίου και φυσικά ολόκληρης της Κρήτης, η οποία ίσως και να συμπαρασύρει πολλά επιφανή στελέχη της Λαθισιώτικης κοινωνίας τα οποία ανήκουν στο δικαστικό, εκπαιδευτικό, πολιτικό και οικονομικό κύκλο.

Η κυρία Κατερίνα, καταγγέλει οτι πρίν 11 πρείπου χρόνια, ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιώργος Πετράκης, την παρέσυρε στο κλειστό του αθλητικού κέντρου Ιεράπετρας δήθεν για να της δείξει κάποιες ασκήσεις τόνωσης σώματος, ενώ στην πραγματικότητα οι προθέσεις του ήταν άλλες. Η ανήλικη - τότε - κοπέλα δεν υποψιάστηκε τίποτε και τον ακολούθησε, με αποτέλεσμα ο εν λόγω καθηγητής να τη βιάσει παρα φύσιν διότι - όπως καταγγέλλει η Κατερίνα - δεν ήθελε να αφεθούν ίχνη βιασμού και καταστροφής του παρθενικού υμένα, εφ΄όσον η πράξη γινόταν φυσιολογικά. Στη συνέχεια και υπο το φόβο του ξεσπάσματος του σκανδάλου, ο Πετράκης την διαβεβαίωνε πως είχε ερωτικά συναισθήματα γι αυτήν, οτι αυτό ήταν κάτι το ...φυσιολογικό να συμβαίνει καθηγητής να ερωτεύεται αθλήτριά του(!),  οτι δεν έπρεπε να αποκαλύψει η νεαρή κοπέλα τίποτε και πουθενά κι οτι αυτός θα την βοηθούσε να βελτιώσει τις επιδόσεις της αν συνέχιζε τη σχέση μαζί του, με φανερό σκοπό την ψυχολογική πίεση. Στο μεταξύ όμως η κοπέλα αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη της και μη αντέχοντας άλλο, τα εξομολογήθηκε όλα στους γονείς της κι αυτοί στη συνέχεια, κατήγγειλαν το γεγονός στον - τότε - διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Βασιλάκη, ο οποίος στο μεταξύ έχει αποβιώσει.

Εν συνεχεία, οι γονείς της κοπέλας καταγγέλουν το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία στοιχειοθετεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση, λόγω του γεγονότος οτι επρόκειτο για υπόθεση βιασμού ανηλίκου με πρόκληση εγκυμοσύνης απο καθηγητή μέσης εκπαίδευσης. Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με την Κατερίνα Κ, ο Βασιλάκης, ως διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Λασιθίου, συμβουλεύει τους γονείς και την κοπέλα να προσέξουν πάρα πολύ τις καταθέσεις τους και τις καταγγελίες τους και να είναι πιο μετριοπαθείς, για να μην διαταραχτεί ο κοινωνικός και πολιτικός βίος στο νομό και σε αντάλλαγμα, ο Πετράκης θα υπέγραφε Υπεύθυνες Δηλώσεις και οτι δεν θα καταφέρονταν εναντίον της κοπέλας και δεν θα παρακώλυε την πρόοδό της στο σχολείο, πράγμα που έγινε στο τέλος. Στο τέλος και υπο το φόβο του ξεσπάσματος του σκανδάλου και τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν απο τον Βασιλάκη, τον Πετράκη και αστυνομικούς φίλους του Πετράκη αλλά και άλλους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, η κοπέλα και οι γονείς της, άλλαξαν τις καταθέσεις τους με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπεί στο αρχείο. Στο μεταξύ όμως και πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες της κυρίας Κατερίνας, ο Πετράκης συνέχιζε το ..."θεάρεστο" έργο του και υπο το ιδεολογικό υπόβαθρο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στην οποία ανήκε και εξακολουθούσε να παρενοχλεί σεξουαλικά μαθήτριες του σχολείου ανενόχλητος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής σχετικά με το χρονικό σημείο των καταγγελιών της κυρίας, η Κατερίνα ισχυρίζεται πως δεν άντεξε πλέον να βλέπει να πολιτεύεται ο Πετράκης, βγάζοντας στεντόρειους λόγους για ...ιδανικά, για ευγενή ιδεολογία (!), για πατρίδα κλπ βοηθώντας τη σύζυγό του η οποία πολιτεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή και λόγω των ψυχικών τραυμάτων που είχε υποστεί απο αυτόν, αποφάσισε να τον ξεσκεπάσει. Και, όπως είναι φυσικό, τέτοιες κατηγορίες δεν μπορούν να μείνουν χωρίς συνέπειες, η κυρία Κατερίνα Κ. φαίνεται να είναι αποφασισμένη να το προχωρήσει μέχρι τέλους. Σημειώνουμε δε, οτι η καταγγέλουσα, με τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στο γεγονός στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, είναι φανερή η ψυχολογική της κατάσταση και εμφανέστατα τα ψυχολογικά τραύματα τα οποία υπέστη τόσα χρόνια, κουβαλώντας όλα αυτά μέσα της.

Ολόκληρη η καταγγελία της Κατερίνας Κ. εδώ, η οποία και λόγω της βαρύτητας των καταγγελιών είναι απολύτως σίγουρο οτι θα φτάσει στη δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ οι "Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου", καταγγέλουν ευθέως τον Γιώργο Πετράκη για ναζιστική προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής, η οποία καταφέρεται με σκληρές εκφράσεις κατά του Πετράκη και εναντίον της ίδιας της Χρυσής Αυγής αποκαλώντας τους "Ναζιστές", μαχαιροβγάλτες και "Χιτλερο-νεο-Γερμανούς":
«Μία ημέρα μετά τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην επέτειο της εκτέλεσης των 200 στη Καισαριανή την Κατοχή , οι απόγονοι των Ελληνοδοσίλογων που τότε ως κουκουλοφόροι κατέδιδαν τους πατριώτες και τους εκτελούσαν οι Γερμανοί , οι Νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να κάνουν δημόσια περιοδεία μοιράζοντας φυλλάδια, δήθεν για την προεκλογική τους εκστρατεία. στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου. Σκορπώντας το δηλητήριο του φασισμού προσπαθούν να εδραιωθούν στην κοινή συνείδηση ως νόμιμη οργάνωση με ίσα πολιτικά δικαιώματα , αυτοί που σκότωσαν και σκοτώνουν λαούς, αυτοί που καταλύουν τη δημοκρατία , αυτοί που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έκαψαν τα χωριά μας την κατοχή. Κανένας Δημοκράτης , καμιά Δημοκρατία δεν πρέπει να δίνει χώρο, βήμα, ψήφο, νομιμοποίηση στους σφαγείς της . Καμιά ανοχή στην εγκληματική αυτή οργάνωση που καθοδηγείται από τους Γερμανούς Νεοναζιστές και τις μυστικές υπηρεσίες . Καμιά ανοχή στο ασφαλίτικο αυτό «κόμμα». Οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου σε εξόρμησή τους στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου την Τετάρτη 2/5/12 ενημέρωσαν τους πολίτες και εξεδίωξαν τους προερχόμενους από την Ιεράπετρα ναζιστές αυτούς, καλώντας τους Πολίτες να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από τους φασίστες και την Πατρίδα από την νέα κατοχή των τραπεζιτών. Η αστυνομία έκανε προσαγωγές πολιτών που μετά από διαμαρτυρίες μας αφέθησαν ελεύθεροι. Κάνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους πολίτες.

-Καμία ψήφο στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή , για να μη νομιμοποιηθούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο οι μαχαιροβγάλτες των Χιτλερο- Νέο Γερμανών . Καλούμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου να καταγγείλει τα φαινόμενα αυτά και να μη κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον φασισμό , ανάμεσα την νομιμότητα και την εγκληματικότητα και να προστατέψει τα μέλη της από οποιαδήποτε διασύνδεση με αυτή την οργάνωση. Καλούμε την ΕΛΜΕ Λασιθίου να αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της τον γνωστό «συνάδελφό» τους Χρυσαυγίτη και δ/ντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ της Ιεράπετρας που κάνει ανοικτή προπαγάνδα υπέρ των ναζιστικών ιδεών και οργανώνει νέους που δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι έκαναν οι Γερμανοί στους παππούδες τους, σε παραβατικές ομάδες με συνθήματα , σε ασκήσεις με ναζιστικούς χαιρετισμούς και δημόσιες επιθέσεις .

Καλούμε την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία για την αφαίρεση της θέσης του. Τέλος καταγγέλλουμε ότι μέλη των αλληλέγγυων δέχτηκαν απειλές και προειδοποιήσεις για την σωματική ακεραιότητά τους από τους Χρυσαυγίτες με τρόπο που παρέπεμπαν σε τρομοκρατική ενέργεια . Οι Ναζιστές στην Κρήτη θα έρχονται μόνο με αλεξίπτωτα. Ο Ναζισμός δεν είναι πολιτική δράση, είναι εγκληματική οργάνωση.»

Ο Γιώργος Πετράκης με τη σειρά του, προέβη σε δήλωση - απάντηση στην πιο πάνω ανακοίνωση των  "Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμβέλλου", η οποία και δημοσιεύτηκε στο μπλόγκ της Χρυσής Αυγής Περιφέρειας Κρήτης, δήλωση στην οποία ...περί της ταμπακιέρας ουδείς λόγος, παρά μόνο οι ...γνωστές δηλώσεις των Χρυσαυγιτών γενικώς περι...συκοφαντιών και άλλων "πατριωτικών" τινών.
"Επιθυμούν να στοχοποιήσουν και να «διώξουν» έναν πολύτεκνο διευθυντή σχολείου λόγω πολιτικών φρονημάτων! Τα πολιτικά φρονήματα διώκονται στις χούντες και ως φαίνεται σήμερα ζούμε μια κόκκινη χούντα. Είμαι ένας περήφανος Έλληνας Πατριώτης που μαθαίνω στα παιδιά να τιμούν την Πατρίδα, την σημαία και το Έθνος μας. Όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, η αριστερή λαίλαπα, επιδιώκει στην Ελλάδα να μας κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες. Διώκει οτιδήποτε Ελληνικό. 


Όποιος μιλάει για ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΗΜΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ χαρακτηρίζεται αυτομάτως ως Φασίστας και Ναζί! Ε, όχι κύριοι, δεν θα σας περάσει… Καταγγέλλω όλους του αριστεριστές καθηγητές και τους φορείς τους οι οποίοι πραγματικά προσηλυτίζουν τα παιδιά σε ιδεολογήματα ανθελληνικά. Τους καταγγέλλω εγώ για ανθελληνική προπαγάνδα μέσα στα σχολεία. Τους καταγγέλλω διότι λένε στους μαθητές ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο… Αλέκος. Ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Ότι Τα Σκόπια είναι Μακεδονία. Ότι Ελληνικό Έθνος δεν υπάρχει. Ότι η Ελληνική σημαία είναι ένα απλό πανί. Ότι οι Ήρωες του 1821 ήταν κατσαπλιάδες και φονιάδες τούρκων. Ότι στην Σμύρνη έγινε συνωστισμός. Και εκατοντάδες άλλα ανθελληνικά παραδείγματα. Κύριοι, αυτοί οι οποίοι κάνουν προσηλυτισμό στους μαθητές και μάλιστα ανθελληνικό, είναι οι αριστεροί καθηγητές. Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει. Είναι οξύμωρο να στοχοποίτε εμένα επειδή μιλάω στους μαθητές για Πατρίδα και Έθνος, που εξάλλου έχω και υποχρέωση ως εκπαιδευτικός, και να αφήνετε το αριστερό ανθελληνικό δηλητήριο ελεύθερο να δηλητηριάζει τα μυαλά των παιδιών μας. Εγώ δεν κάνω καμία πολιτική προπαγάνδα μέσα στο σχολείο όπως εκείνοι. Ομιλώ όποτε χρειαστεί στα παιδιά, για την Πατρίδα και το Έθνος μας. Υποχρέωση που έχει κάθε εκπαιδευτικός. 


Η στοχοποίηση μου έγινε ξεκάθαρα για να πλήξουν την υποψηφιότητα της συζύγου μου με το Εθνικό και Πατριωτικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Πετράκης
Δ/ντής του νυχτερινού ΕΠΑΛ της Ιεράπετρας

Για το γεγονός των καταγγελιών της Κατερίνας Κ., αναμένουμε σχετική δήλωση ή αναφορά στο θέμα τόσο απο τον ίδιο, όσο κι απο την Χρυσή Αυγή επίσημα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top