Select Menu

Χάρη στην σταθερή στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου, οι Έλληνες αρχίζουν να ελπίζουν ότι με τις νέες εκλογές θα προκύψει μια νέα ισχυρή συμμαχία βουλευτών που θα φέρουν στην Βουλή το νόμο που θα καταργήσει τον απαράδεκτο προηγούμενο νόμο του Μνημονίου που ψηφίστηκε «νύχτα» με χίλιες δυο πρωτοφανείς πονηριές. Υπάρχει πιθανότητα μετά τις νέες εκλογές, ο Τσίπρας και ο Καμμένος να μπορέσουν να σχηματίσουν Κυβέρνηση και να ανυψώσουν το ανάστημα του Ελληνικού Λαού που κατάλαβε τις προθέσεις των Ευρωπαίων Συμμάχων μας!


Και οι Αμερικάνοι θέλουν να εκμεταλλεύονται τα αδύναμα κράτη που βοηθούν, ποτέ όμως δεν φέρθηκαν με τον απάνθρωπο σκληρό τρόπο που φέρθηκε η Γερμανία στην Ελλάδα και οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στη Δυστυχία. Ήταν πιο διακριτικοί στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Το βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα, είναι συγκλονιστικό.

Πρέπει να το δείτε δύο φορές για να καταλάβετε πόσο στυγνοί εκμεταλλευτές είναι οι Γερμανοί, μαζί με τις Πολυεθνικές τους και τις Αγορές τους! Από το βίντεο αποκαλύπτεται και ένα ιστορικό στοιχείο που επιβεβαιώνει περίτρανα την Ιστορική Προδοσία των δύο Κομμάτων Εξουσίας. Ενώ γνώριζαν ότι οι Γερμανοί δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μας επιτρέψουν να Πτωχεύσουμε μέσα ή έξω από το ευρώ, γιατί θα υποχρεωθούν να γράψουν εκατοντάδες δις σε ζημίες, λόγω των «ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ» που έδωσαν στην Ελλάδα, τα μετρητά που μας έδωσαν είναι μόνον 15,2 δις, κανένας Έλληνας Πολιτικός δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει και να πιέση τους Γερμανούς όχι μόνον να μη κάνουμε τόσο αυστηρές περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά να τους υποχρεώσει να κάνουν Επενδύσεις εκατοντάδων δισ στην χώρα και να συμβάλλουν στην Ανάπτυξή της, βοηθώντας παράλληλα και στη χρηστή Διακυβέρνηση της χώρας!

Η Αλήθεια είναι ότι το Μνημόνιο δεν ζητάει μόνον περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά ζητάει και την κατάργηση της σπατάλης και της διαφθοράς, μόνον που οι δικοί μας, εφάρμοσαν μόνον το πρώτο. Δε τόλμησαν να αγγίξουν τα δικά τους συμφέροντα και φυσικά και τα συμφέροντα των Κομματικών ψηφοφόρων τους των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων που τους ψήφισαν που είναι χωμένοι παντού σε όλα τα σημεία του Κράτους Δε τόλμησαν επίσης, γιατί η Μέρκελ συνεχώς τους κουνούσε κάτω από τη μύτη τους τα ονόματα των Πρωθυπουργών και των Υπουργών και των δύο που άρπαξαν τα εκατομμύρια από τη Siemens. Στοιχεία που αποκάλυψε ο Χριστοφοράκος στη Γερμανική Δικαιοσύνη…

Σαπίλα του Κερατά!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top