Select Menu

"Το να φτάσει κανείς στην κορυφή, είναι εύκολο.
Το δύσκολο είναι να κρατηθεί σε αυτήν..."

Ο "Λόγιος Ερμής" δημιουργήθηκε πρίν απο ενάμισι σχεδόν χρόνο, με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης, βάζοντας ένα προσωπικό στοίχημα με τους δημιουργούς του. Να πετύχει τον πολύ δύσκολο αυτόν στόχο.

Μέσα στους πρώτους μήνες της δύσκολης περιόδου των "Μνημονίων" και της προδοτικής διακυβέρνησης της πατρίδας απο τον Γ.Α. Παπανδρέου, το ιστολόγιό μας επέλεξε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο απο αυτόν της εύκολης "πεπατημένης" των άλλων μπλόγκ, εκφράζοντας έναν διαφορετικό λόγο απο αυτόν που θέλησε να εκφράσει η πλειοψηφία των Ελλήνων μπλόγκερ. εναν λόγο που θα έχει συνέπεια, ευθύνη προς το κοινό και να επωμιστεί το κόστος αυτής της επιλογής. Ομως η αποστολή του Λόγιου Ερμή δεν ήταν μόνο αυτό. Ο λόγος της ύπαρξής του είναι πρωτίστως η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, η ΜΑΘΗΣΗ, η ΠΑΙΔΕΙΑ. Θελήσαμε πρώτα να διαπλάσουμε τον Νέο Ελληνα και να του δώσουμε πρότυπα μέσα απο την Ιστορία μας και μετά να του παρέχουμε σωστή και έγκυρη ενημέρωση. Δύο πράγματα τελείως διαφορετικά εκ πρώτης όψεως, αλλά όμως τόσο στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους!

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διέρχεται το Εθνος, για να πούμε οτι κάτι καλό θα μπορούσαμε να προσφέρουμε κι εμείς, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε κάτω απο ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. Τον συνδυασμό της ΓΝΩΣΗΣ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Με τη στήριξή σας, την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας, θαρρώ οτι τα πετύχαμε και τα τρία!

Χρειάστηκε να περάσουμε απο πολλά στάδια και διακυμάνσεις. Απο πολλές συμπλιγάδες και σκοπέλους, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Καταλάβαμε οτι στο ταξίδι μας αυτό, δεν ήμασταν μόνοι. Είχαμε μια μεγάλη παρέα για συντροφιά, όπου μπορούσαμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τις αμφιβολίες μας, τα όνειρά μας, τις επιδιώξεις μας. Είχαμε ΕΣΑΣ! Το κοινό που μας επισκεπτόταν καθημερινά και μας διάβαζε και σχολίαζε, άλλοτε καλά άλλοτε άσχημα, ό,τι εμείς νομίζαμε πως έπρεπε να ειπωθεί. Μέσα απο αυτή τη διεργασία, ολοκληρωθήκαμε ως άτομα και ως Ελληνες, μάθαμε απο τα λάθη μας, γίναμε καλύτεροι. Και σήμερα, μετά απο τόσο δρόμο και χωρίς καμμία βοήθεια ή στήριξη απο "σπόνσορες", διαφημίσεις ή δωρεές, πετύχαμε αυτό που πριν λίγο καιρό φάνταζε απλώς όνειρο! Το να μπούμε και να καθιερωθούμε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΣΤΗΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Λόγιος Ερμής, απο χτές το βράδυ, κατακτάει πλέον τη θέση του ανάμεσα στα 400 πιο δημοφιλή sites στην πατρίδα μας και την 81.000ή θέση σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Τα στοιχεία της «Histats» και της "Αlexα.com", επιβεβαιώνουν τη συνέπεια και την αναγνώριση του ερευνητικού και ενημερωτικού έργου από τον "Λόγιο Ερμή"
Η ημερήσια (πάνω) και η μηνιαία (1/4 έως 7/5) κίνηση αναγνωστών
που φτάνει στους 30.000 την ημέρα!

Η συνεχής ανοδική τάση του Λόγιου Ερμή ανα τρείς μήνες,
ανα ένα μήνα και ανα 7 ημέρες, καθώς και η
θέση (Rank) 445 στο ελληνικό διαδίκτυο!
Εμείς πλέον, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι οτι σας υποχόμαστε πως θα γινόμαστε μέρα με τη μέρα, ακόμη καλύτεροι. Και οτι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή απο τα "πιστεύω" μας και τα οράματά μας για μια ελεύθερη Πατρίδα, για μια Ελλάδα απαλλαγμένη απο τους δυνάστες της και για μια Ελλάδα της Γνώσης και της Προόδου.


Με τη βοήθειά σας, την αγάπη σας και τη στήριξή σας, 
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

Η ομάδα του "Λόγιου Ερμή"

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top