Select Menu


Ακόμα μία τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία του 63χρονου άντρα σήμερα το πρωί στη Νίκαια. Λίγα βήματα από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα ο αυτόχειρας επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή αφού όπως έγραψε και στο σημείωμα του βρισκόταν σε απόγνωση.

Σήμερα το πρωί ο αυτόχειρας πήρε τα εργαλεία του και ξεκίνησε για δουλειά, ωστόσο ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση του και μάλιστα είχε αφήσει και σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται από Έλληνες εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος για να συμμορφωθούμε.»

Αλέξανδρος 29/05/12

Τον άτυχο άντρα εντόπισαν περαστικοί στις 7 το πρωί και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.


Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top