Select Menu

Μου ήρθε πριν απο λίγο στο λογαριασμό μου στο facebook! Eκκληση 4μελούς οικογένειας που κινδυνεύει να μείνει άστεγη, στο δρόμο! Νέοι άνθρωποι, με δυό μικρά παιδιά, άνεργοι και οι δύο, κινδυνεύουν να κοιμούνται απο αύριο στα παγκάκια!

Εμπρός ρε παιδιά!!! Τι κάνουμε; Δεν εχει κάποιος κάποιο δωμάτιο, μια στέγη, ένα κάτι τέλος πάντων; Εμπρός Ελληνες! Θα αφήσουμε άλλη μια οικογένεια να πετάχτεί στο δρόμο;;;; Να κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι μας! Το κάνω ανάρτηση στον ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ και το διανείμω παντού!



ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ! Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ Ή ΝΗΣΤΙΚΟΣ!!!!
Γαβρας Γιωργος

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!? ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ!! ΜΕ 2 ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! 3 ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΩΝ!! ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΕΞΩΣΗ!! ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ!! ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!! ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6972370417.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 

κος ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top