Select Menu

Άρση ασυλίας της Ντόρα Μπακογιάννη ζητήθηκε το μεσημέρι από τον αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, με την κατηγορία της υποβολής ανακριβούς πόθεν έσχες, λόγω του ότι δεν συμπεριέλαβε το επίμαχο 1 εκατ. ευρώ που είχε εξάγει στο Λονδίνο ο σύζυγος της, Ισίδωρος Κουβέλης.

Το σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε στη Βουλή, όπου είναι και η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα άρει την ασυλία της βουλευτού.

Ο σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσε η Βουλή, καθώς είχε βγάλει στο εξωτερικό 1.000.000 ευρώ το Μάρτιο του 2011.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε αντιδράσει σφόδρα στην αποκάλυψη του ονόματος του συζύγου της, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με νόμιμες διαδικασίες, καθώς αφορούσαν μεταφορά χρημάτων για επιχειρηματικές διαδικασίες.

"Πρόκειται για αδιανόητη προσπάθεια: Σήμερα σπιλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος. Κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν όντως τα λεφτά τους στην Ελβετία", είχε πει η Ντ. Μπακογιάννη, λέγοντας πως το πόθεν έσχες και των δύο τους είναι στη διάθεση των αρχών.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top