Select Menu


Καλό θα ήταν όλοι εμείς οι bloggers να μην τρέχουμε σαν σκυλάκια μόνο πίσω από τα κόμματα του συστήματος, αλλά να παρουσιάσουμε και άλλους κομματικούς σχηματισμούς που δεν έχουν ούτε τα χρήματα, ούτε τη στήριξη του καθεστώτος, ούτε την προβολή των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ. Στα πλαίσια της σκέψης αυτής, αποφασίσαμε να παρουσιάζουμε και όσα από τα μικρότερα κόμματα....
μας στέλνουν ειδήσεις τους ή ανακοινώσεις τους.

Το νέο κόμμα λοιπόν του «ΟΧΙ» (Καζάκης, Παπαθεμελής κ.λ.π.) μας έστειλε Δελτίο Τύπου, το οποίο έχει ως εξής:
«Έκτακτη» επιχορήγηση ύψους 12 εκ. ευρώ υπέκλεψε το καρτέλ των κοινοβουλευτικών κομμάτων από το χρεωκοπημένο κρατικό ταμείο, δηλαδή από τις άδειες τσέπες των φορολογουμένων πολιτών, αφού με τροπολογία στο παρά πέντε απελευθερώθηκε η τέταρτη δόση του 2011, καθώς και οι δύο πρώτες δόσεις του τρέχοντος έτους της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων και των συνασπισμών τους.

Χαρακτηριστικό της προκλητικότητάς τους είναι το γεγονός, ότι απαίτησαν να δοθεί το σύνολο της εκλογικής ενίσχυσης πριν από τις εκλογές και όχι μόνο το 60% όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι ότι με την εν λόγω τροπολογία απελευθερώθηκαν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις, οι οποίες και είχαν «παγώσει» λόγω των ανεξόφλητων υποχρεώσεων των κομμάτων προς τις τράπεζες, που μόνο για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ φθάνουν τα 244, 2 εκ.ευρώ!

Εμείς στην κρατικοδίαιτη δημοκρατία τους λέμε «ΟΧΙ» και καταθέτουμε το δικό μας αγώνα με όρους διαφάνειας και πραγματικής δημοκρατίας.
Η εκλογική σύμπραξη του «ΟΧΙ» κατέρχεται σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, αποκλεισμένη όχι μόνο από κάθε κρατική επιχορήγηση αλλά και αρνούμενη κάθε «ευγενή» χορηγία επιχειρηματικών ομίλων. Συγχρόνως είναι  αποκλεισμένη από τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, που απεγνωσμένα προσπαθούν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα, θέλοντας να εξασφαλίσουν την παραμονή των κομμάτων του Μνημονίου και των faux αντιμνημονιακών κομμάτων  στην διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτό το πολιτικό τοπίο της αλά καρτ «Δημοκρατίας» το «ΟΧΙ», αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να υπερασπιστεί με ελάχιστα οικονομικά μέσα και με εθελοντική εργασία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική αξιοπρέπεια.
Κύριος αρωγός σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα οι ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου και όσοι δημοσιογράφοι παραμένουν πιστοί στο λειτούργημά τους.
Το παιχνίδι είναι στημένο.
Μπορούμε όμως να τους το χαλάσουμε.


Για το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Γεωργία Μπάστα & Θεόδωρος Παντούλας (210 3314314)
email: oxi.grafeiotypou@gmail.com»

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top