Select Menu

Με την ανάμνηση του συνταξιούχου φαρμακοποιούΔημήτρη Χριστούλια που αυτοκτόνησε στη πλ. Συντάγματος οδηγούνται οι Έλληνες πολίτες στις κάλπες, εάν τελικά γίνουν εκλογές και το παρακράτος δεν προκαλέσει κάποια προβοκάτσια τη Πρωτομαγιά!

Η Αριστερά που σαρώνει-οι εκτιμήσεις λένε ότι θα ξεπεράσει το 35%- με τον ΣΥΡΙΖΑ να φλερτάρει με το «ιστορικό» 18%, ξυπνά εφιάλτες στο φιλομνημονιακό κυβερνητικό μόρφωμα.

Κι αν οι αχυράνθρωποι της Τρόικας εξουσιαστές, υποστηρίζουν ότι η Αριστερά και ο Τσίπρας δεν διαθέτουν κυβερνητικό σχέδιο διεξόδου από τη κρίση, την ίδια ώρα ο Γάλλος Ολάντ αμφισβητεί επικίνδυνα και το δικό τους σχέδιο αδι-εξόδου. Η Ισπανία καταρρέει και την κρατάνε με τα σωληνάκια ως την επόμενη Κυριακή που διεξάγονται εκλογές σε Γαλλία και Ελλάδα. Η Ολλανδία οδηγείται σε εκλογές μετά τη πτώση της κυβέρνησης εξαιτίας της κρίσης. Στη Ρουμανία επικρατεί το ίδιο μπάχαλο, στην Ιταλία οι συνδικαλιστές είναι εξοργισμένοι με τον Μάριο Μόντι.

Αν ο Τσίπρας δεν διαθέτει σχέδιο, ούτε οι αχυράνθρωποι που μας κυβερνούν γνωρίζουν που μας πάνε. Το μόνο που είναι προφανές είναι το πετσόκομμα μισθών και ημερομισθίων, οι μισθοί Βουλγαρίας και Πακιστάν.

Γι αυτό οι εκλογές της 6ης Μαίου είναι η τελευταία ευκαιρία να διασώσουμε τις οικογένειές μας και τα σπίτια μας καταψηφίζοντας τα κόμματα του Μνημονίου.

Οφείλουμε να πάμε στις κάλπες με τον ήχο από το όπλο του Δημήτρη Χριστούλια να ηχεί στ΄αυτιά μας.

Οφείλουμε να πάμε στις κάλπες με την ανάμνηση του ξύλου και των χημικών της πλατείας Συντάγματος.

Οφείλουμε να πάμε στις κάλπες με την ανάμνηση του 38χρονου λέκτορα του Πανεπιστημίου που αυτοκτόνησε.

Οφείλουμε να πάμε στις κάλπες με την ανάμνηση του δημοσιογράφου που έχασε την ακοή του, με τις εικόνες του φωτορεπόρτερ από το νοσοκομείο μετά τον άγριο και αναίτιο ξυλοδαρμό από τους άνανδρες των ΜΑΤ.

Οφείλουμε τη Κυριακή 6 Μαίου να τους λιώσουμε και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top