Select Menu

Ο Α. Σαμαράς παρουσιάζοντας σήμερα το πρόγραμμα του κόμματος του για την συνολική λειτουργία του κράτους έδωσε έμφαση στα θέματα της ασφάλειας, φοβούμενος προφανώς τα δημοσκοπικά ποσοστά της άκρας δεξιάς και επιδιώκοντας να μην μείνει πίσω στον μαύρο λόγο ενάντια στα κινήματα και την αντίδραση του κόσμου που έρχεται στην πολιτική του μαύρου μετώπου των συγκυβερνήσεων που ετοιμάζουν.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκε την «αντιμετώπιση» των διαδηλώσεων με κανόνια νερού, με το γνωστό μας «Αίαντα«, που έχει προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο τον κόσμο όπου έχει χρησιμοποιηθεί, ενώ έκανε νύξεις και για επερχόμενο κλείσιμο διαδικτυακών χώρων… Δημοκρατίας το ανάγνωσμα…

Ο κ.Σαμαράς εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην αριστερά χρεώνοντας της το γεγονός ότι δεν προχώρησαν μια σειρά παρεμβάσεων. «Ηδη αλλάξαμε νοοτροπίες της Αριστεράς και σπάσαμε την ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς» είπε ο κ. Σαμαράς και ανέφερε σαν παράδειγμα «την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου για το οποίο δεν τολμούσε να μιλήσει κανείς μέχρι πριν από μερικά χρόνια», τονίζοντας ότι «στην πράξη δεν έχει καταρρεύσει, αλλά θα γίνει και αυτό μετά τις 7 Μαίου».

Ως δεύτερο παράδειγμα έφερε το περιστατικό της «Υπατείας«, ενώ διερωτήθηκε αν η επιχείρηση «σκούπα» είναι μεταμέλεια, για να απαντήσει ότι είναι «σκέτη υποκρισία». Αναφέρθηκε στο νόμο Ραγκούση, που τον χαρακτήρισε «νόμο-μαγνήτη για την προσέλκυση μεταναστών» και επανέλαβε ότι «εμείς θα καταργήσουμε».

Στα θέματα της παιδείας χαρακτηριστική ήταν η έκφραση που χρησιμοποίησε «Θα τα ξαναδούμε όλα. Στόχος της εκπαίδευσης πρέπει να είναι η γνώση κι όχι της κωδικοποιημένης πληροφορίας»

Τέλος υποσχέθηκε ότι δεν θα κοπεί η μισθοδοσία των κληρικών αντίθετα θα ενισχυθεί η εκκλησία αφού όπως είπε ειδικά σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχει αναλάβει μεγάλο προνοιακό έργο.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top