Select Menu

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών διέψευσε το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ότι ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Χήτος, έχει έμμισθη σχέση με την ΕΥΠ και πως τον Ιανουάριο του 2012 έλαβε το ποσό των 30.000 ευρώ από μυστικά κονδύλια.

Η εφημερίδα δημοσιεύει απόδειξη που φέρει τις υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα, της αρμόδιας διευθύντριας της ΕΥΠ και του δημοσιογράφου.

Μετά τη διάψευση της ΕΥΠ η εφημερίδα εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει: «Οι εμπλεκόμενοι ισχυρίζονται ότι το έγγραφο είναι πλαστό. Εμείς απαντούμε ότι η Δικαιοσύνη και η επιστήμη έχουν απεριόριστες δυνατότητες να εξετάσουν την αυθεντικότητα του εγγράφου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.»

Η εφημερίδα παρουσιάζει έγγραφο «απόδειξη»
για την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού από το δημοσιογράφο.
Το δημοσίευμα διέψευσε και ο ίδιος ο Βασ.Χήτος,




Τα συμπεράσματα δικά σας...
 epikaira με πληοροφορίες απο olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top