Select Menu

Η προσπάθεια μόλυνσης της Ελληνικής κοινωνίας για να χαθεί ο πολιτισμός και να μειωθεί η αξία της περιουσίας των Ελλήνων. Ήρθε η ώρα να μολύνουμε και την επαρχία!

Σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών θα μετατραπεί το στρατόπεδο της Σύρου, ύστερα από νομοθετική ρύθμιση. Σύμφωνα με σχέδιο-εξπρές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που προβλέπει τη δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών σε Περιφέρειες της Ελλάδας, ένα από αυτά που προβλέπονται για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι το μέχρι πρότινος στρατόπεδο της 90 Μ.Ε. «Ζαφείρη Απόστολου» της Σύρου.

Πλέον, φαίνεται το μέχρι πρότινος σχέδιο για τη δημιουργία Πανεπιστημιούπολης στον συγκεκριμένο χώρο, ως τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, να καταρρέει και να δίνει τη θέση του στην δημιουργία κέντρου μεταναστών για την Περιφέρεια.

Απομένει, βεβαίως, να δούμε πως θα διαμορφωθεί ο χώρος καθώς μεγάλο ερωτηματικό αποτελούν οι όροι και οι προϋποθέσεις χωροθέτησης και λειτουργίας, καθώς επίσης με την απόφαση αυτή θα πρέπει να δοθούν διαβεβαιώσεις για τα ενδεχόμενα πρόκλησης όχλησης στην τοπική κοινωνία του νησιού.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top