Select Menu

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν αφόρητες πιέσεις για να “ανασκευαστεί” ή να ακυρωθεί η εκπομπή "Μακελειό 2" όπου έχει προαναγγελθεί αποκάλυψη βόμβα. Οι "νουθεσίες" έχουν μετατραπεί ακόμα και σε απειλές από αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν την οποιαδήποτε δυνατότητα να φοβίζουν έναν εξοργισμένο λαό.

-Τα "κρυμμένα" και καλά φυλαγμένα περιουσιακά στοιχεία του αξιότιμου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας(αξίας άνω του 1εκ ευρώ) που ήταν στο χέρι του πριν έρθει ο Παδήμ-ι-ος και οι υπουργάρες του, να έχει λύσει το πρόβλημα της χώρας παραιτούμενος και προκηρύσσοντας εκλογές.

-Την σκευωρία (με ονοματεπώνυμο) που στήθηκε γύρω από την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου, στο νομό Ιωαννίνων. Ο δημοσιογράφος κατονομάζει στο studio τους σκευωρούς.

-Ένα αποκαλυπτικό ρεπορταζ για τους "εντιμότατους"φίλους του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα. Ρεπορτάζ από τα φαντάσματα του παρελθόντος που στοιχειώνουν την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Μπατσόκ.

-Το βίντεο με το "χαστούκι" που έφαγε ON AIR ο φρούραρχος της βίλας στο Καστρί, Χρήστος Παπουτσής, που έχει το θράσος να ζητά την ψήφο του πολίτη στην Α' Λαθραίων Εποίκων της Αθήνας.

-Ζωντανά στο στούντιο ο αρχηγός της "Χρυσής Αυγής", Νίκος Μιχαλολιάκος, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ από την Α' Άθηνών, και 8 ακόμα καλεσμένοι απ' όλους τους πολιτικούς φορείς.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top