Select Menu


Ως κίνηση πρόληψης ερμηνεύεται από πολλούς η εσπευσμένη ενέργεια του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, μόλις λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της παρέλασης, να στείλει συνεργείο του, για να μαζέψει τα νεράντζια από τα δέντρα στην πλατεία Μιαούλη.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν πως η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία, αλλά αποτελεί προσπάθεια προκειμένου να μη χρησιμοποιηθούν ως «πολεμοφόδια» από πολίτες.

«Δεν έδωσα καμία εντολή. Ενημερώθηκα και εγώ από τους συνεργάτες μου» δήλωσε στην «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Μώτος τόνισε: «Επρόκειτο για μια από καιρό προγραμματισμένη ενέργεια και ουδεμία σχέση έχει με προληπτικά μέτρα εν όψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top