Select Menu


Γράφει ο  Ελευθέριος Στ. Ζήφιας
Συνταξιούχος  Πρώην Δικαστικός  Υπάλληλος

Προκειμένου να δαμάσω το  συναίσθημα μου για  το ηθικοκοινω-νικό ξέπεσμα που αφορά την ολική  καταστροφή της  αποικιοκρατούμε-νης  χώρα μας  και διακατεχόμενος από εσωτερική παρόρμηση, θέλω να εκφράσω τις ταπεινές μου σκέψεις, μαζί σας ως  καταδυναστευμένoι πολίτες, ως πολίτες του υποζυγίου των βαρών, ως πολίτες  βαρυποι-νίτες  που πρέπει  να πληρώνουν  εσαεί  τις ανομίες των  εθνοαιμοστα-γών  πολιτικών του σαθρού πολιτικού συστήματος.

Η εξωτερίκευση του συναισθήματος, είναι ανώτερη από την λογι-κή, και  γι αυτό πάντοτε οι εκφράσεις,  μπορεί να είναι  ασυνήθεις βαριές  ή υβριστικές, αλλά, αυτές οι φράσεις  αποδίδουν  πλήρως  την πραγμα-τική διάσταση  των γεγονότων  που βιώνουμε. 

Αγαπητοί μου  συνοδοιπόροι,  έχουμε εισέλθει πλέον  στην  χρεο-κοπία,  και ας μη το ομολογούν οι μανδαρίνοι  του σάπιου  πολιτικού  συστήματος. Αποτέλεσμα της χρεοκοπίας  είναι  να καταρρέουν ψυχικά και σωματικά οι συνάνθρωποι μας  και να σωριάζονται στο έδαφος, και ακόμα δεν εισήλθαμε πλήρως στις μνημονιακές  απάνθρωπες εφαρμο-γές, στις μνημονιακές ταφόπλακες της υποτιθέμενης  Χώρας, διότι  δυ-στυχώς η Χώρα μας δεν μας  ανήκει πλέον, ανήκει στους δανειστές μας.
Θα πρέπει όμως να αποτινάξουμε, ο Θεός ξέρει πότε, τις δυνά-μεις κατοχής, τις δυνάμεις καταδυνάστευσης  της χώρας μας, οι οποίοι,  εγκάθετοι ανθρωποκτόνοι πολιτικοί οσφυοκάπτες(δουλοπρεπείς), κα-τόρθωσαν να παραδώσουν μία ένδοξη ιστορική Χώρα, που είχαν παρα-λάβει από του προγόνους μας, μία  κωμόπολη με ταπεινωμένους κατοί-κους και ιθαγενείς πολίτες. Μην  παραξενεύεστε, ρίξτε μια ματιά στο Αι-γαίο τι μας ανήκει, ρίξτε μια ματιά στα υποθαλάσσια  κοιτάσματα, ποια μας ανήκουν, και δεν ξέρουμε ακόμα τι μας κρύβουν οι εθνοπατέρες της  συμφοράς για την εδαφική ακεραιότητα μας.

Οι πράξεις και τα έργα των εντολοδόχων  κατακτητών, των  ξένων συμφερόντων και των  εθνοαρπακτικών πολιτικών,  μας έφεραν σ΄ αυτή την δεινή θέσει, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε  σε σπιράλ θανάτου, να βρισκόμαστε σε μία πάνδημη εθνική καταστροφή, καθημερινά βιώνουμε  τις ανατριχιαστικές – φρικιαστικές στιγμές, οι οποίες  στιγμές, συνεχώς  επιβαρύνονται με χειρότερες  καταστάσεις, και σιγά-σιγά ο  καθένας  από εμάς, διαπιστώνει  πλέον ότι βρισκόμαστε  κάτω από ξένες κατο-χικές δυνάμεις.

Εδώ και μία διετία, οι  εθνοαρπακτικοί  μαυραγορίτες του ανθρώ-πινου πόνου, συνεχώς διαλαλούσαν και ακόμα διαλαλούν δια κραυγών, μη  έχοντας την επίγνωση, του τι πράττουν, οι υπηρέτες  του κοινωνικού συστήματος, του κοινωνικού κατεστημένου,  ότι δεν θα  επιβληθούν νέοι φόροι, ότι δεν θα μειωθούν ξανά  οι μισθοί, ότι  ...ότι .. ότι... λένε ότι τους έρθει  στο άδειο  τους  κεφάλι και  μετά τα αναμοχλεύουν  και μετά τα αναιρούν, πάσχουν από  ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, δηλαδή από ανεξέλεγκτη  «εισβολή» ιδεών,  σκέψεων   και  εκφράσεων,  νομί-ζοντας ότι  με αυτό τον τρόπο ηρωποιούνται , ότι με αυτόν τον τρόπο θα   δικαιολογηθούν για  τα άνομα αμαρτήματά τους . Δεν θα τους ξεπλένει  ούτε  η κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Κάθε  λεπτό που  περνάει, κάθε ώρα και κάθε μέρα, η Χώρα βυθίζεται δυστυχώς  στο χάος, βυθίζεται στο βαθύ σκοτάδι,  δίχως  ελ-πίδα σωτηρίας, κάθε μέρα υπάρχουν πλέον «πολεμικά ανακοινω-θέντα»  από τους  δανειστές μας, κάθε μέρα  η  Χώρα μας  λοιδορείται , όπως με το τρισάθλιο  βίντεο της Ολλανδικής τηλεόρασης , (δεν τολμώ να το περιγράψω),  ξευτελίζεται σε όλο τον πλανήτη,  κάθε μέρα οι πο-λίτες  κουρελιάζονται  ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά. Ευρισκόμαστε  σε μια ατέρμονη  κατάσταση που κάθε  στιγμή   βυθιζόμαστε  περισσό-τερο στο χάος, στο σκοτάδι, στον υπέρ βέβαιο  πλέον ζοφερές μέλλον  των εαυτών μας, τον παιδιών μας , των εγγονιών μας και  ο θεός ξέρει για πόσες γενεές ακόμα  θα πληρώνουν τα λάθη  των εθνοπροδοτών οι οποίοι πρέπει να καταδικασθούν για εσχάτη προδοσία, και  να πλη-ρώσουν για  τα εγκλήματα που τέλεσαν σε βάρος  του Έθνους μας, σε βάρος της  Χώρας μας, σε βάρος των Πολιτών της!!!!

Δεν είναι δυνατόν οι κύριοι, κύριοι κενόκρανοι που κατέλυσαν τους δημοκρατικούς  θεσμούς, που ξεπούλησαν οι δοσίλογοι με τον ποιό  απάνθρωπο  προδοτικό τρόπο την  πατρίδα,  που διέλυσαν την οικογένεια  να  επαίρονται με αλαζονικό τρόπο, για την δημοκρατία του παρελθόντος, για την δημοκρατία του μέλλοντος,  δεν είναι  δυνατόν  να ξεριζώνουν  συθέμελα  την   πατρίδα μας, δεν είναι δυνατόν να  ισοπε-δώνονται τα πάντα,  και να  επαίρονται  ότι  μας έσωσαν, δεν  είναι δυ-νατόν  να  παριστάνουν  τους ήρωες και  αυτοί να  κραυγάζουν  ότι  η Χώρα  θα αλλάξει πορεία και θα γιγαντωθεί οικονομικά, αλλοίμονο μας, όλοι αυτοί  πάσχουν  από  ψυχοπαθητικό  παραλήρημα.  Κατέλυσαν πλήρως το Σύνταγμα, ασέλγησαν την  Δημοκρατία, και εξευτέ-λισαν το Κοινοβούλιο, οι τρεις βασική κορμοί ενός κράτους,  με  αποτέλεσμα όλων αυτών των βιασμών,  ήταν να διαμελισθεί ο κοινωνικός ιστός.

Ανάξιοι, ανίκανοι, τυφλοί κυβερνήτες και πατριδέμποροι πουλή-σατε όλα  τα υπάρχοντα μας, αντί πινακίου φακής και το αντίτιμο το δώ-σατε στους τοκογλύφους, στους  καταστροφείς των λαών. Ξεπουλήσα-τε τα πάντα και πουλάτε δια των εκφράσεων σας, κούφιο πατριδιλίκη, μας  πουλάτε τον φόβο σε διογκωμένη  μορφή, για να παραδοθούμε αμαχητί, μας  σπέρνετε τον πανικό για να μας υποδουλώσετε την αδού-λωτη ψυχή μας, η οποία δεν υποδουλώνεται, κατορθώσατε να μας τρώσετε  την τιμή μας η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη, κατορθώσατε να μας διχάσετε, και θα πρέπει να εναντιωθούμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα των καταστροφών, που μας επιφέρατε, κατορθώσατε να μας εξοργίσετε σε υπέρτατο βαθμό,  και πρέπει να αποσυμπιεστούμε από αυτή την οργή, για να μην θρηνήσουμε θύματα,  κατορθώσατε  με τις προδοτικές σας ενέργειες, να σας θέσουμε αιώνια στην  πολιτική λήθη.

Αν είναι δυνατόν ο αρχηγός των γαλάζιων..... να  λέει  ότι πέρσι  μπορεί  να ήταν διαχειρίσιμη η κατάσταση, εφέτος όμως, είναι  απελ-πιστική, και ότι ήταν υποχρεωμένος να ψηφίσει   την   θανατηφόρα σύμ-βαση, την θανατηφόρα καταδίκη της  Πατρίδας μας, για να αποφύγουμε τον «ξαφνικό θάνατο», δηλαδή θα πρέπει να θανατωθούμε λίγο-λίγο, αν είναι δυνατόν  με αυτή την προχειρότητα της σκέψης,  με αυτόν τον  αβαθή συλλογισμό να ικανοποιήσει το αίσθημα του οποιουδήποτε ταλαίπωρου ψηφοφόρου του. Θα μπορούσε ο κύριος, αν λέω,  αν ήταν  πραγματικός ηγέτης, να  είχε αποσύρει τους συντρόφους του, τους σύν-τεκνους του, τους φωστήρες του πολιτικού του συστήματος, τους σωσίες του κράτους,  από την βουλή, και  να διενεργηθούν εκλογές, για να  έχει  την βούληση  ο λαός.  Και όχι ο δοτός  πρωθυπουργός μαζί με του  λαϊκιστές του πολιτικού συστήματος, να  πνίγουν τους πολίτες,  να τους   καταδολιεύουν και να τους καταδυναστεύουν. Δεν το έπραξε, ο συμπράξας γαλάζιος αρχηγός με την υπόλοιπη παρέα των εκβιαστών, για να μην  έχει πολιτικές απώλειες, δεν το έπραξε διότι ήθελε να  προφυλάξει την προσωπική του εικόνα, ήθελε προφυλάξει την κομματική του υπόσταση,  αδιαφορώντας  για την ίδια του την Πατρίδα. Και αφού πλέον ήρθε η συντέλεια του κόσμου στην ελληνική κοινωνία, με την συμπόρευση  του μεγάλου κόμματος του παρελθόντος,  κατά την ψήφιση του  τελευταίου μνημόσυνου, συγγνώμη ,μνημονίου ήθελα να πω, της 12ης Φεβρουαρίου 2012, μαύρη ημερομηνία ενταφιασμού της  Πατρίδας μας, και η οποία αργότερα θα αποδεκτή κατάμαυρη, και μας «διαμήνυσε» με στόμφο με περηφάνια αν του έμεινε, ότι  δήθεν θέλει, να κάνει εκλογές τον  Απρίλιο, και αν της κάνει.

Θα πρέπει πρώτα, να γνωρίζει, το όλα σαθρό πολιτικό σύστημα, ότι θα πρέπει να πάρουν την συγκατάθεση από τους αποικιοκράτες, οι οποίοι αποικιοκράτες θα  επιβάλλουν  στην δοτή και μη νόμιμη  κυβέρ-νηση, του Παπα δήμιου, συγνώμη Παπαδήμα, ήθελα να αναφέρω, την κυβέρνηση της  αρεσκείας τους. Δηλαδή στο δικό μας «σπίτι» άλλοι θα μας ορίζουν, άλλοι  θα μας διοικούν!!!!
 Ετσι μετά την κόλαση την  οποία βιώσαμε στο πετσί μας, δίχως να μας ρωτήσουν, ως  όφειλαν, δίχως  να μας υπολογίσουν,  τώρα που μας έριξαν στα τάρταρα, θέλουν  να τους δώσουμε «λευκή» επιταγή για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, αν είναι δυνατόν, έλεος.

Εξ άλλου οι εκλογές δεν αποτελούν πανάκεια για την Χώρα μας, δεν αποτελεί λύτρωση  για τους  πολίτες μας, δεν αποτελεί λύσει που μπορεί να μας βγάλει από τον βρόγχο του θανάτου.
 Ισως να ξεκινάει το απόλυτο χάος! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αγαπητοί μου, αναγνώστες, οι κύριοι, κύριοι τραπεζοκόμοι των ξένων συμφερόντων που διαμέλισαν το Εθνος, τα ανδρείκελα της εξου-σίας, θα έρθουν να μας κάνουν και την  πολιτική τους διαφημιστική τους καμπάνια  για τις εθνικές μας  εορτές της  7ης Μαρτίου και της 25ης Μαρ-τίου, θα μας κάνουν να αισθανθούμε υπερήφανοι, αν είναι δυνατόν,  οι καταστροφείς του όλου πολιτικού συστήματος,  στις εθνικές εορτές, θα αρχίσουν να αυτοαποκαλούνται  εθνοσωτήρες, εθνοπατέρες,  εθνοσω-σίες, εθνοήρωες και όλα τα συνθετικά του εθνο.... ότι έσωσαν την Χώρα, θα βρυχώνται με εθνική περηφάνια, κατ΄αυτούς, ότι επιτέλεσαν το μοναδικό τους καθήκον, προς την πατρίδα,  και με ακατάσχετη λογοδιάρροια, θα έχουν την εντύπωση ότι μας έπεισαν,  αλλοίμονο μας, τότε πολύ φοβάμαι  πως θα γίνει και  η κοινωνική  έκρηξη μεγατόνων, την οποία απεύχομαι .

Η παρουσία των πατριδοκάπηλων στις εθνικές μας εορτές, θεωρείται ανεπιθύμητη, διότι πρόδωσαν  την  Χώρα μας,  την  κατε-ξευτέλισαν, την παρέδωσαν από αέρος και θαλάσσης στους οικονο-μικούς εκβιαστές! Την παρέδωσαν αμαχητί, δίχως να αντιτάξουν τα «κορμιά» τους, δίχως να αντιτάξουν τις «σκέψεις» τους, δίχως να αντι-τάξουν «την κρίση τους»,  δίχως να «συσκεφτούν» τα οξυδερκή μυαλά των πολιτικών κενολόγων,  στα μνημονιακά  όργια των τροϊκανών, πριν παραδοθεί η χώρα  από τον «θάλαμο της εντατικής», στους νεκροθα-φτες των ξένων κατακτητών.

Οι  εμφανίσεις τους, στις εθνικές μας εορτές θα αποτελέσει την χειρότερη  μορφή ασέβειας για τους  προγόνους μας που έθεταν πάνω απ΄όλα την ψυχή τους, την καρδιά τους, το κορμί τους  για την πατρίδα και όχι  για την οικονομική τους αποχαύνωση  και όχι την παράδοση της Χώρας στους  ξένους  κατακτητές.

Θα ήθελα να πείτε κύριοι, κύριοι του σαθρού πολιτικού συστή-ματος πόσα αποτιμάται η μία «καρέκλα» στο κοινοβούλιο, για να κατά-νοήσω την μεταπήδηση που έκαναν οι δύο «ηρωικοί» βουλευτές του Λάος προς την Ν.Δ. εν καιρώ «πολέμου» Ακόμα και στους χαλεπούς καιρούς που το Έθνος μας δυστυχώς κλυδωνίζεται και άγεται  προς την καταστροφή, από ανεγκέφαλους της εξουσίας, προσπαθούν να εξα-σφαλίσουν μία θέση στο κοινοβούλιο, για οικονομικά συμφέροντα.
Είσθε οι  διαστροφείς του πολιτικού συστήματος και οι υπηρέτες  των ξένων συμφερόντων,  δεν διαφυλάξατε  ως  είχατε υποχρέωση , το Ελληνικό  σύνταγμα, τουναντίον  το καταρρακώσατε, το  καταπατήσατε, το κατεξευτελίσατε  με τον πιο βάρβαρο τρόπο με αποτέλεσμα  το έθνος  μας  να περιέλθει στην δείνη των προβλημάτων , να περιέλθει  στην  δείνη του Αρμαγεδώνα, προδώσατε τα ιδεώδη που μας δίδαξαν οι πατεράδες μας, που μας δίδαξαν οι δάσκαλοί μας, δεν διαφυλάξατε την Πατρίδα μας ως οφείλατε.  Πρέπει  πλέον  οι κύριοι, κύριοι  της συνωμο-τικής εξουσίας, να μην εμφανισθούν στις εθνικές εορτές, για  μην εξορ-γίσουν  και  να μην πυροδοτήσουν τις τραυματισμένες  καρδιές των συ-μπολιτών μας,  διότι  θα γίνουν  νέες  εκρήξεις, νέες πορείες και  νέες  επαναστάσεις.

Οι ανάξιοι της εξουσίας δεν τους ενδιαφέρει  αν, ο μη γένοιτο,  χυ-θεί ανθρώπινο αίμα, δεν τους ενδιαφέρει  αν καταστραφούν καταστή-ματα – κατοικίες και γίνουν παρανάλωμα του πυρός, δεν τους  ενδια-φέρει αν  τα μουσεία «πέσουν»  θύματα  κλοπών,  δεν τους ενδιαφέρει γενικά ο ανθρώπινος πόνος, το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρω-ποκτόνους  εθνικοπατέρες μας είναι να μην χαθεί  έστω  και μία τρίχα από την άδεια κεφαλή τους προκειμένου  να  διαφυλάξουν την σωμα-τική τους  ακεραιότητα και  για να μην διασαλευτεί η κατ΄ αυτούς λέξη «Δημοκρατία» που την έχουν παραποιήσει που την έχουν κατακρε-ουργήσει, που την έχουν καταξευτελίσει.

Είναι πασιφανές ότι ο μοναδικός σκοπός  της εμφάνισης των, στις εθνικές εορτές, θα είναι  η διαφήμιση  της  «πραμάτειας τους» , θα είναι κατ΄αυτούς, εορτές «επιχειρηματικές» θα  είναι εορτές που μέσα σε μία νύκτα ή σε μία υπουργική θητεία, θα γίνουν πλούσιοι, και  επ ευκαιρία αυτής της επαγγελματικής τους ανταγωνιστικότητας, θα θέλουν παράλ-ληλα,  οι πολιτικάντηδες της συμφοράς να ηρωποιηθούν  και να μας πουν για πολλοστή φορά ότι έσωσαν το γόητρο της Ελλάδας.
Σεβόμαστε και  υποκλινόμαστε με ευλάβεια για τους μαχητές του παρελθόντος, για τους προγόνους μας που θυσιάσθηκαν, για να έχουμε μια πατρίδα ελεύθερη  από τις ορδές των κατακτητών και όχι υπόδουλη  από τους  τροϊκανούς και λοιπούς  κομπάρσους, που είναι σήμερα.

Αντιθέτως  δεν σεβόμαστε, δεν  υποκλινόμεθα  στους προδότες του  πολιτικού συστήματος, που  κατόρθωσαν  να διαμελίσουν τα ιμάτια του Έθνους, τα ιμάτια των  πολιτών, διότι είστε πατριδοκάπηλοι, έχουμε πλέον κάθε δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε, έχουμε το δικαί-ωμα να  μην σας σεβόμαστε,  διότι μας ταπεινώσατε, μας  βιάσατε ψυ-χολογικά και οικονομικά, μας εκβιάζετε με τον πιο ανήθικο τρόπο,  μας καταπατήσατε την αξιοπρέπεια μας, μας ξευτελίσατε το Εθνος στα πέρατα της  γης, δεν υπάρχουν λόγια περιγραφής του καταστροφικού σας έργου, δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες, τα πάντα τα καταρρακώσατε, τα πάντα τα κατεδαφίσατε, και  αφού ο δικός  σας σεβασμός  προς τους πολίτες είναι ανύπαρκτος, και μεις σας έχουμε διαγράψει  πλέον, διότι δεν είστε οι εκφραστές μας, δεν μας εκφράζεται, δεν σας υπολογίζουμε, διότι  έχετε καταστρέψει το μέλλον μας,  το μέλλον των  παιδιών μας, το μέλλον  των επόμενων γενεών, έχετε  ισοπεδώσει όλες τις κοινωνικές  ομάδες, έχετε  ισοπεδώσει την υγεία, και είμαστε συνεχώς με τον φόβο της ασθένειας μας, για όσους έχουν βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό,  την παιδεία, θα είναι η γενιά των αγραμμάτων, μας καταντήσατε να είμαστε από νοικοκυραίους, ζητιάνους, μας μεταμορφώσατε την ζωή μας σε κόλαση.

Θαυμάστε, καμαρώστε,  τον ελληνάρα πολιτικό δυσώνυμο άνδρα, του κατοχικού πολιτικού συστήματος, του ευτραφή  και κενόλογου, του ογκόλιθου του αυταρχισμού και της ασυδοσίας, αντιπροέδρου,  που δίχως να  «βουτήξει» την γλώσσα του μέσα στο υπαρκτό ή μη μυαλό του, εξεστόμισε την εμετική   αντεθνική του  φράση σε ξένο  ραδιο-φωνικό  σταθμό «…….Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του……».  Συγχαρητήρια και εις ανώτερα, είσθε άξιος  χοιροκροτημάτων!!!

Που είναι οι  αντιδράσεις των εθνοπροδοτών ;  με προεξέχοντα τα δύο βασικά όργανα, της μετονομαζόμενης «μαζοχιστικής δημοκρατικής αναρχίας των ξένων συμφερόντων»; του Πρόεδρου, του δοτού πρωθυπουργού και των λοιπών εθνοπατέρων  της εθνοκαταστροφής.

Ιδού ποιοι μας κυβερνάνε, ιδού ποιοι έχουν τις τύχες μας στα χέρια τους, γι αυτό βαδίζουμε προς την εξαφάνιση του Εθνους μας.

Να είσθε βέβαιοι ότι το μέλλον της Ελλάδας θα το αναλάβει ο Λαός, αλλοίμονο σας, θα πνιγείτε  από την αγανάκτηση της κοινωνίας, θα πνιγείτε από την αγανάκτηση του κοινωνικού  συνόλου.  Ήδη άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, εσείς και μόνο εσείς οι μνημονιακοί, θα είσθε υπεύ-θυνοι για ότι συμβεί  στην λαοθάλασσα της αγανάκτησης, ο θεός να μας φυλάει από αιματοκύλισμα, εκτός και αν το επιθυμείτε προκειμένου να  εγκατασταθείτε στην «καρέκλας σας» απολαμβάνοντας τα οικονομικά σας προνόμια, που θα είναι πλέον προνόμια  αργυρίων Ιούδα, καθότι  η ανθρώπινη αξιοπρέπεια  δεν  αντικαθίσταται με όλο το χρυσάφι του κό-σμου .

Εξ αιτίας  σας, εκατομμύρια άνθρωποι  είναι στον θάλαμο  της ανεργίας, εξ αιτίας σας χιλιάδες άνθρωποι είναι στον προθάλαμο της αυτοκτονίας, και εξ αιτίας σας εκατομμύρια  άνθρωποι ευρίσκονται στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το μόνο προνόμιο που έχετε, το μόνο που κατορθώσατε να  έχε-τε την πρωτιά παγκοσμίως,  σε μια κατακερματισμένη κοινωνία είναι,  η συρρίκνωση του Έθνους, είναι  η συρρίκνωση πληθυσμού, είναι αύξηση της αμάθειας λόγω της ανύπαρκτης παιδείας, είναι η κατακερμάτιση των υποτιθέμενων υπηρεσιών των κέντρων υγείας, διότι τα νοσοκομεία πλέ-ον θα  καταργηθούν και θα υποβαθμισθούν, και τα γραφεία τελετών που αυξήθηκε δυστυχώς ο κύκλος εργασιών τους.

Κύριοι, κύριοι  καταντήσατε μια Ελλάδα φάντασμα, μια Ελλάδα κρανίου τόπος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top