Select Menu



Συναγερμός στο κτίριο του Οργανισμού, στην Πατησίων!

Ζευγάρι εργαζομένων του ΟΕΚ έχει σκαρφαλώσει σε πρεβάζι παραθύρου στο κτίριο του Οργανισμού, στην Πατησίων, και απειλεί να βουτήξει στο κενό.

Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική που έχει τοποθετήσει κάτω από το κτίριο το ειδικό στρώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αντρόγυνο, το οποίο εκφράζει με αυτόν τον τρόπο την απόγνωσή του για την κατάργηση του Οργανισμού, αλλά υπάρχει πιο σοβαρός λόγος απο αυτόν. Το ζευγάρι έχει έρθει πρόσφατα απο την επαρχία ζητώντας μετάθεση (δούλευαν στο εκεί γραφείο του Οργανισμού) λόγω του ότι έχουν ανάπηρο παιδί με μεγάλο κόστος θεραπειών, για να είναι κοντά στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται το παιδί τους!

Μια απίστευτη τραγωδία μιας ελληνικής οικογένειας, που οι αναλγητοι τραπεζίτες με τις παράλογες και παντελώς απόκοσμες απαιτήσεις τους, έχει φέρει στα πρόθρα της απόγνωσης!
Το ζευγάρι είναι επιστήμονες, πολιτικοί μηχανικοί και οι δύο.

Πριν απο λίγο, κι ενώ ο σύζυγος της κοπέλας έχει αποχωρήσει απο τον υπο κατάληψη Οργανισμό, η κοπέλα έχει σκαρφαλώσει στο περβάζι του 8ου ορόφου, έτοιμη να πέσει στο κενό!

Η γυναίκα δηλώνει πως περιμένει να έρθει στο σημείο ο υπουργός Εργασίας για πέσει από το κτίριο. Νωρίτερα, απειλούσε να αυτοκτονήσει και ο σύζυγός της, εκφράζοντας την απόγνωσή του για την κατάργηση του Οργανισμού.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Ο ΟΕΚ βρίσκεται υπό κατάληψη, μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου από την Βουλή, το οποίο προβλέπει το κλείσιμο του Οργανισμού.

Νομίζω πως η κατάσταση πλέον είναι παντελώς ανεξέλεγκτη και θα έπρεπε όλοι μας να κάνουμε ό,τι το δυνατόν μπορούμε! Μας σκοτώνουν, μας δολοφονούν κάθε μέρα, πρέπει λοιπόν να αντιδράσουμε άμεσα! Στείλτε μάιλ όπου μπορείτε στο εξωτερικό, στην ομογένεια, στους διεθνείς οργανισμούς, η Ελλάδα πεθαίνει!



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top