Select Menu


Από την εποχή του «λεφτά υπάρχουν» μέχρι σήμερα, ψηφίστηκαν μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και εφαρμοστικοί νόμοι ενώ ακούγαμε έναν Πρωθυπουργό να διασύρει τη Χώρα.
Δύο χρόνια μετά όχι μόνο δεν βγήκαμε στις αγορές, όπως υπόσχονταν οι υπάλληλοι με τα διδακτορικά στην Οικονομική «επιστήμη» αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πρωτογενές έλλειμμα τουλάχιστον 5 δίς ευρώ.
Στα δύο χρόνια αυτά φθάσαμε στο έσχατο σημείο να εξακολουθεί να μιλάει και να ευρίσκεται εντός Ελλάδος αυτός πού μας διέσυρε σε όλον τον κόσμο χαρακτηρίζοντας την Χώρα μας Χώρα διεφθαρμένων. Το αν είχε πρόθεση θα το βρει η Ιστορία.

Λυπάμαι όμως για αυτούς πού τον ακούν και τον ανέχονται και μέσα στην Βουλή. Με το θράσος του να ξεχειλίζει, αυτός πού διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, εχθές είπε ότι στηρίζει την υπερηφάνεια της Χώρας!

Είναι ντροπή πλέον αυτός ο άνθρωπος να παραμένει μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του πολιτικού μας συστήματος.

Για τον Ελληνικό λαό είναι ίδιος με τον Τόμσεν.

Persona non grata.

 Statesmen

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top