Select Menu


Υπερκομματική σπείρα εκβιαστών και τοκογλύφων που συμπεριλαμβάνει και το πρωτοπαλίκατο του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη!
47 άτομα σύνολο!

Ήρωας με κεφαλαία γράμματα, ο αδιάφθορος αρχηγός του ΣΔΟΕ Θεσ/νίκης, που προχώρησε στη σύλληψή τους παρά τις τρομακτικές πιέσεις που του ασκήθηκαν! Ολα τα κόμματα ανακατεμένα στην υπόθεση! Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ασφαλώς το φασιστικό ΛΑΟΣ!

Σύμφωνα με τη δικογραφία πρόκειτε για εγκληματική οργάνωση, τοκογλυφίας και εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα.

Αρχηγός τους, σύμφωνα με την δικογραφία, ο υποψήφιος με το φασιστικό ΛΑΟΣ, και πρωτοπαλίκαρο του Βελόπουλου, ο γνωστός από την υπόθεση Βατοπεδίου, υπήρξε προϋπηρεσία βλέπετε... , Μάρκος Καραμπέρης.

Στις δηλώσεις του μάλιστα οΒελόπουλος έχοντας δίπλα του τον Μάρκο Καραμπέρη τόνιζε «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις»!!!
Σας τα τρώμε με καθαρά χέρια... δηλαδή.

Αλλη αξιοσημείωτη σύλληψη είναι του πρωτοπαλίκαρου του Βενιζέλου, Χρήστος Παπαχατζής, Επιχειρησιακός Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκη!!!
Επίσης το πρώτο τη τάξει στέλεχος της «Τράπεζας Πειραιώς» στην Θεσσαλονίκη, κ. Θεοδώρου.
Το διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ και αποτυχημένος δημοσιογράφος, Γιώργος Φερέτης. (Ο Γιώργος Φερέτης με την κλασσική βραχνή του φωνή ήταν ο σπίκερ όλων των σταρτιωτικών παρελάσεων που μετέδιδε live η ΕΤ3).

Συμμετείχαν επίσης εν ενεργεία αστυνομικοί (τρεις), απότακτος αστυνομικός, υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεργάτης του προέδρους της ομάδας, τραπεζικοί υπάλληλοι, στελέχη τραπεζών κλπ
Ως τοκογλύφοι-μέλη των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης πιάστηκαν και κατηγορούνται για τοκογλυφία είναι οι κκ , Λαμπάκις, Πολυμέρης. Επίσης και οι αδελφοί Μελέτηδες, που κατηγορούνται για «νονιλίκια».

Νεώτερα γι αυτή τη νέα φοβερή ιστορία θα υπάρξουν κατα τη διάρκεια της ημέρας!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top