Select Menu


Την ευχή να είναι η επόμενη γυναίκα πρωθυπουργός έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου δείχνοντας να ανοίγει επιθετικά τα χαρτιά της. Μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ποιες είναι οι βλέψεις της "κ.Θάτσερ". Εμάς μας ρώτησες;; Φέρε κανένα βιβλίο στα σχολεία πρώτα και άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις για άλλη φορά. Η υπουργός Παιδείας μιλώντας σε ντοκιμαντέρ για τη χώρας που πρόβαλλε κανάλι της Σουηδίας τόνισε ότι θα άλλαζαν πολλά με γυναίκα πρωθυπουργό: «Θα ήθελα πολύ η επόμενη πρωθυπουργός της χώρας να είναι γυναίκα. Θα άλλαζαν πολλά».



Η κα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι έγιναν πολλά λάθη στην οικονομία και κακοδιαχείριση στα δημοσιονομικά με αποτέλεσμα να ζούμε αυτό που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα: «Έγιναν πολλά λάθη που αφορούν την οικονομία, έγινε μια πολύ κακή διαχείριση των δημοσιονομικών. Δεν διαχειριστήκαμε με τον σωστό τρόπο τα σημαντικά κονδύλια της ΕΕ. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν σε μια κρίση που έχει βεβαίως οικονομικά , πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, δηλαδή βιώνουμε μια πολλαπλή κρίση ως χώρα και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Είμαστε σε ένα αδιέξοδο».

Εκτιμώντας στη συνέχεια ότι χρειάζονται αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο στην οικονομία και την πολιτική, ενώ κάλεσε σε αλλαγή των θεσμών αλλά με βάση τη λογική της ισότητας των Εθνών.

«Θα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα για την ανθρωπότητα και την Ευρώπη αν έχαναν το ευρώ» κατέληξε η υπουργός Παιδείας υπερασπιζόμενη το κοινό νόμισμα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top