Select Menu


Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν μας έκαναν πειραματόζωο μόνον για το οικονομικό αλλά και για την στα πλαίσια της Νέας Τάξης κατάργηση των εθνών.

Τι μπορούμε συνεπώς να προβλέψουμε, έστω και αν μας πουν συνωμοσιολόγους για τα επόμενα σχέδια της Μέρκελ και των «ημετέρων» που υποδούλωσαν την Ελλάδα μας;;

Για να προβλέψουμε, πρέπει να θυμηθούμε παλαιές ενέργειες της τελευταίας διετίας και όχι μόνο και να τις αναλύσουμε που ίσως απέβλεπαν.

Έτσι υπενθυμίζω τα εξής:

1. Άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του ο εφιάλτης κατήργησε το Υπουρφείο Μακεδονίας Θράκης. Ο σκοπός ύποπτος και σχεδόν προφανής, στόχευε εναντίον της Μακεδονίας μας και της Θράκης μας.

2. Το υπουργείο που κατήργησε ο εφιάλτης το επανιδρύει τώρα ως Γερμανικό η Μέρκελ με υφυπουργό Γερμανό τον 2ο Γκαουλάϊτερ Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη μας.

3. Είναι γνωστή η στάση του τέταρτου Ράϊχ στο θέμα της τέως Γιουγκοσλαβίας. Επίσης είναι γνωστή η στάση του ναζιστικού τρίτου Ράϊχ για το θέμα της Μακεδονίας μας. Είναι επισης γνωστή η διαχρονική στάση του Γερμανικού κράτους έναντι των τούρκων.

4. Στα πλαίσια αυτά και με ένα ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος ο κίνδυνος σε πρώτο βήμα Κοσσοβοποίησης της Θράκης μας είναι άμεσος. Ήδη ο γκάουλάιτερ Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ ετοιμάζει στη Θράκη «Ειδική Οικονομική Ζώνη» που φαίνεται ότι αφαιρεί τη Θράκη μας ουσιαστικά από το Ελληνικό κράτος υπό την απαθή στάση των ημετέρων πολτικών (ακόμα και του κ. Τσίπρα που μόνον το οικονομικό δείχνει να τον ενδιαφέρει. Ούτε, Θράκη, ούτε Μακεδονία, ούτε Αιγαίο, ούτε Αννάν, ούτε Κύπρος).

5. Μέσα στα πλαίσια αυτά πρέπει να ιδωθεί και η προσπάθεια του πλέον έμπιστου του εφιάλτη, του Γιουνάν Αννανιακού κ. Μπεγλίτη, να διαλύσει τις ένοπλες δυνάμεις στην Βόρεια Ελλάδα.

6. Όλα δείχνουν ότι τόσον η Μακεδονία μας όσον και η Θράκη μας βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο αν δεν απελευθερωθεί γρήγορα η Ελλάδα από το νέο αντίστοιχο του ναζιστικού και συνέχεια του σημερινό Γερμανικό καθεστώς.

7. Μέσα στα πλαίσια αυτά της προσπάθειας της πλήρους διάλυσης του κράτους μας, θα πρέπει να ιδωθεί και η προσπάθεια απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων (του στενού δημόσιου Τομέα, της αυτοδιοίκησης, του στρατού, της Παιδείας κτλ). Στόχος είναι η πλήρης υποδούλωση και διάλυση του Ελληνικού κράτους μας για να αποδυναμωθέι κάθε αντίδραση.

Όσοι πολιτικοί δεν βάζουν υπεράνω όλων το στενό κομματικό τους συμφέρον αλλά το συμφέρον του Ελληνισμού απαιτείται, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, να αντιδράσουν άμεσα βάζοντας φρένο στα θρασύτατα σχέδια της Μέρκελ μέσω του Φούχτελ της.

Επίσης κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν πρέπει να απολυθεί. Κανένας δεν περισσεύει και το ξέρετε καλά. Μπορεί να χρειάζονται συμπτύξεις και καταργήσεις οργανισμών κτλ, αλλά όπως γνωρίζετε οι συνολικές ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες. Στόχος είναι η μέσω της απόλυσης των υπαλλήλων η διάλυση του Ελληνικού κράτους.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top