Select Menu


Με την βοήθεια της αντιπολίτευσης,του ΛΑΟΣ αλλά και των κατευθυνόμενων ΜΜΕ η κυβέρνηση Παπανδρέου κατάφερε αναίμακτα να εγκαθιδρύσει τους συνεχιστές του έργου της χωρίς να αναρωτηθεί ο πολίτης "εγώ ρωτήθηκα για αυτό;". Δεν αντιλέγω, άψογοι οι επικοινωνιακοί χειρισμοί εκ μέρους του κυρίου Παπανδρέου και ας ήθελαν πολλοί να μας τον παρουσιάσουν ως "γκαφατζή" ή "ψυχασθενή".Έκανε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να κατευναστεί η λαϊκή οργή και να περάσουμε έτσι σε μια διακυβέρνηση που δεν φέρει ούτε κατά διάνοια την λαϊκή νομιμοποίηση.

Είναι μια πρώτης τάξεως αντιδημοκρατική συνταγματική εκτροπή όπου ήθελε δια της πλαγίας οδού να αποπροσανατολίσει την οργή η οποία μετά την 28η Οκτωβρίου πήγαινε να λάβει τρομακτικές διαστάσεις, τόσο τρομακτικές που θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε και εξέγερση.

Το τρομακτικότερο όλων όμως δεν είναι αυτό. Το τρομακτικότερο όλων είναι η σκόπιμη απαξίωση της αναφοράς στην νέα δανειακή σύμβαση. Να θυμίσω πως η πρώτη δανειακή σύμβαση δεν κατατέθηκε καν στην Βουλή των Ελλήνων και πως ο κύριος Παπακωνσταντίνου είχε εξουσιοδοτηθεί από τον πρώην πρωθυπουργό να την υπογράψει μονομερώς.

Δεν είπε κανείς όμως ούτε πληροφόρησε βουλευτές και πολίτες πως απόρροια της πρώτης δανειακής σύμβασης ήταν η υπογραφή όλων αυτών των μέτρων που απαρτίζουν το πρώτο μνημόνιο το οποίο επικαιροποιούν ταν σύμφωνα με την έκβαση των δημόσιων οικονομικών. Αθέατα ήταν και πολλά άρθρα της πρώτης δανειακής σύμβασης που μιλούσαν για παραχώρηση άνευ όρων των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αλλά και παραίτηση από κάθε ασυλίας του κράτους.

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε εντέχνως όλους τους "μνημονιακούς" αρχηγούς κομμάτων να αποφεύγουν την αναφορά στην νέα δανειακή σύμβαση σαν να μην σημαίνει τίποτε αυτή για το μέλλον των πολιτών και της χώρας. Υποχρέωσή μας είναι να απαιτήσουμε με όλους τους τρόπους να πληροφορηθούμε για την νέα δανειακή σύμβαση και το σύνολο των όρων της.

Επειδή όλοι έχουμε την υποψία για το τι μπορεί να κρύβει αυτή είναι υποχρέωσή μας να αποτρέψουμε την υπογραφή της.Για να μην αφήσουμε να γίνουν πράγματα για εμάς χωρίς εμάς θα πρέπει ως υπεύθυνοι πολίτες να απαιτήσουμε να πληροφορηθούμε,ειδάλλως ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος για εμάς στον καθένα προσωπικά αλλά και για την πατρίδα μας. Παρακαλώ τους αναγνώστες με την δύναμη που τους δίνει το διαδίκτυο να πολεμήσουν λυσσαλέα για την πληροφόρηση όλων μας.

Nicolas Tz

 ηλ ταχ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top