Select Menu


Η Θράκη αφήνεται στο έλεος του Θεού... Μακάρι να ήταν έτσι. Θα υπήρχε κάποιο έλεος. Δυστυχώς, η Θράκη σήμερα αφήνεται στα χέρια της... Άγκυρας!

Δεν αφουγκράζεστε τις κραυγές αγωνίας που έρχονται από Έλληνες Χριστιανούς, Πομάκους και Ρομά της Θράκης;

Δεν μαθαίνετε τις ενέργειες του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς;

Την τρομερή καταπίεση των Πομάκων, τον εκτουρκισμό με ομαδική περιτομή 71 παιδιών Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης και 50 σε περιοχή Κομοτηνής;

Οι Ρομά δεν έχουν καμιά σχέση με τους Τούρκους. Παραβιάζονται μειονοτικά δικαιώματα. Όλα τα έξοδα και τα τρικούβερτα γλέντια είναι του Προξενείου.

Πόθεν; Πόσο ο Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης ελέγχει την Ziraat Bank;

Η Τουρκία στην Θράκη παίζει ελεύθερα τον ρόλο και προστάτη στην μειονότητα. Σε 2,5 μήνες επισκέφθηκαν την Θράκη - Καβάλα - Θεσσαλονίκη με 7ήμερη ανεπίσημη παραμονή εκπρόσωποι της Τουρκικής Κυβέρνησης σε σημαδιακές ημέρες:

Η κ. Ερντογάν με τον υπουργό Επικρατείας (επέβαλε το νεοϊσλαμικό σχήμα στις γυναίκες, την μανδήλα), ο Πρόεδρος της αντιπολίτευσης του Κεμαλικού κόμματος, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και ο υπουργός Θρησκευμάτων για τα εγκαίνια τεμένους στο χωριό Αμαξάδες. Όλοι δηλώνουν στους μουσουλμάνους “το Τουρκικό κράτος είναι κοντά σας”.

Το Ελληνικό κράτος τι κάνει για να προστατεύσει τους Πομάκους και Ρομά, να μην υποκύψουν στον εκτουρκισμό;

Γιατί αφήνει τους δυο μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δραστηριοποιούνται ως Τούρκοι βουλευτές του τουρκικού κράτους της Θράκης;

Και τους καλεί ακόμη σε γεύμα ο κ. Πάγκαλος με την κ. Διαμαντοπούλου στην Μ. Βρεττάνια μαζί και τους τρεις μουσουλμάνους δημάρχους, την τελευταία ημέρα του “ραμαζανιού”!

Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην Θράκη με την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας.

Γιατί δεν αντικαταστάθηκε ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή ενώ έληξε η θητεία του; Γιατί δεν ελέγχονται οι ενέργειές του και δρα ανεξέλεγκτα προπαγανδιστικά;

Γιατί οι διορισμένοι μουφτήδες είναι στην αφάνεια και οι ψευτομουφτήδες δρουν ακόμη και στην Αθήνα, στην Ρόδο, στην Κω;

Μέχρι πότε αυτός ο ραγιαδισμός; Φιλία μεταξύ των κρατών δεν υπάρχει, υπάρχει συμφέρον.

48 υπουργοί, διπλάσιοι υφυπουργοί και 20πλάσιοι σύμβουλοι είναι το πολιτικό σύστημα, με πλουσιοπάροχους μισθούς (750.000 αυτοκίνητο), αλόγιστες οι σπατάλες, πετυχαίνουν με την κοινοβουλευτική δικτατορία την προγραμματισμένη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού της μεσαίας τάξης.

Οι κατέχοντες παραμένουν ανέγγιχτοι από περικοπές, κανένας δεν διώκεται, κανένας δεν φυλακίζεται, η δικαιοσύνη ελαστική ή και ανύπαρκτη.

Η σημερινή κυβέρνηση είναι υπόλογη της εγκληματικής καταστροφής της Ελλάδος:

Ο αριθμός των ανέργων αυξάνεται αλματωδώς (επιδοτείται η ανεργία αντί της εργασίας), οι νέοι μας με 2-3 πτυχία φεύγουν για ξένες χώρες αναζητώντας εργασία, ο φόρος ιδιοκτησίας (χαράτσι) οδηγεί στη διάλυση της ατομικής ιδιοκτησίας, ο αριθμός λαθρομεταναστών περνά τα 3 εκατ. (8.738 συνελήφθησαν το πρώτο τετράμηνο 2011 στον Έβρο) και η εθνική τραγωδία συνεχίζεται.

Το δημογραφικό με την υπογεννητικότητα και την καθόλου υποστήριξη των πολυτέκνων οδηγούν την Ελλάδα σε χώρα των γερόντων, στα χέρια των μεταναστών.

198 βουλευτές ψήφισαν (την ημέρα της τραγικής επετείου των γεγονότων 5-6 Σεπτεμβρίου 1955 στην Κωνσταντινούπολη) την δημιουργία τεμένους στο Βοτανικό.

Είναι ανιστόρητοι, αδιάφοροι εθνικά, βο(υ)λευτές ή... Ό,τι γίνεται στο τέμενος της Θράκης με την προπαγάνδα, θα γίνονται χειρότερα στην Αθήνα με το νέο κίνημα τον “νεοϊσλαμισμό” (δεν είναι θρησκευτικό) των εκατομ. μουσουλμάνων.

Εφαρμόζουν το δόγμα του Οζάλ “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από την εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς”.

Βαριές οι υποχρεώσεις που ανέλαβε ο κ. Πρωθυπουργός με το Δ.Ν.Τ., πρέπει να τις εκπληρώσει για να κερδίσει το στοίχημα την ατομική του ανοδική πορεία στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Και η Ελλάδα!!! ας φθάσει στην χρεωκοπία, στο ξεπούλημα!

Προβλέπουν “Αργεντινή”. Υπάρχει προγραμματισμένο δρομολογημένο εθνοκτόνο ξεπούλημα της Ελλάδας. Μας το λένε, σταχυολογώντας λέξεις.

Τα συμφέροντα της κυβερνήσεως του παραλόγου είναι αντίθετα της Ελληνικής κοινωνίας.

Έχουν οργανώσει την χρεωκοπία της Ελλάδος χωρίς ίχνος εθνικής ευαισθησίας, και οι 300 της Βουλής είστε αναξιόπιστοι, συνηγορείτε αδιαμαρτύρητα στην καταστροφή και την διάλυσή της, δεν σας εμπιστευόμαστε με τα μακρόσυρτα ψέμματα μας υποτιμάτε την νοημοσύνη, αλλά και μας ανδρεώνετε το εθνικό μας φρόνημα.

Στην Ελλάδα βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το πείραμα της σιωνιστικής Μπίλντερμπεργκ και της σατανικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ακολουθούν τα νότια κράτη της Ε.Ε. αλλά αποστρέφονται το Δ.Ν.Τ. για να μη φθάσουν στην δική μας κατάσταση και επέλθει διάλυση της Ευρωζώνης και Ε.Ε.

Συνέλληνες μία είναι η λύση. Να αποχωρήσουν παρ’ αυτά όλοι οι Κυβερνώντες με τους ολέθριους χειρισμούς μαζί και το ΔΝΤ. Δεν είναι μηχανισμός στήριξης αλλά μηχανισμός καταστροφής.

Η Κυβέρνηση αυτή οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή και τους Έλληνες στον Γολγοθά. Με ολέθριες συνέπειες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές, πνευματικές, πολιτικές, πολιτιστικές, δημογραφικές, εδαφικές. Η ίδια η κυβέρνηση επενδύει στην διάλυση αυτής της ίδιας της χώρας.

Ας μείνουμε Έλληνες πτωχοί αλλά έντιμοι και αξιοπρεπείς, ο Ελληνισμός πάλι θα διαπρέψει. Οι εθνοκτόνοι των Ελλήνων με τις υποχθόνιες ενέργειες δεν θα επιτύχουν όσο και αν μας απομυζούν οικονομικά.

Η μάνα Ελλάδα θα καταριέται αυτούς που την οδήγησαν στην καταστροφή και στον παγκόσμιο εμπαιγμό. Γνωρίζουμε, είμαστε υπό κατοχή των Τροϊκανών με την χείριστη δικτατορική Ελληνική Κυβέρνηση.

Οι ενέργειες όμως των Ελλήνων είναι εκ Θεού πολυδύναμες και απρόβλεπτες και “όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες”.

Δεν θα επιτύχουν στον σκοπό τους “άλλαι βουλαί ανθρώπων και άλλα θεός κελεύει”, υπάρχουν απροσδιόριστες δυνάμεις.

Χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται θάρρος και η ελπίδα για ζωή γίνεται δύναμη και φλόγα που μεταδίδεται.

Ζητούμε “ΑΝΘΡΩΠΟ” (ως άλλος Διογένης) να σώσει την Ελλάδα, Ελληνο-Ορθόδοξο γνωρίζοντα ιστορία με εθνοπατριδολατρικό φρόνημα και αγάπη στην Ελλάδα και στους Συνέλληνες. Να προτάσσει το συμφέρον της χώρας μας πάνω απ’ όλα.

Να ξαναγυρίσουμε στις ρίζες μας, στον πολιτισμό μας, στην αναγέννηση του Έθνους μας.

Το μέλλον μας ανήκει. Αισιοδοξία, ψυχραιμία και Ελλάδα.

Συνέλληνες, ας αγωνισθούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να σώσουμε ό,τι κερδίσαμε με αγώνες, θυσίες και αξιοπρέπεια.

Ας κρατήσουμε την Ελπίδα μέσα μας “την ψυχή και τον Χριστό και μη φοβάστε” γράφει ο Κοσμάς ο Αιτωλός.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει...

και πάλι στην Δόξα τραβά...

Αιμ. Λαδοπούλου
Επ. Πρόεδρος Εν. Κομοτηναίων

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top