Select Menu


Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα! Ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.


Επεισόδια ξεκίνησαν στον κέντρο της Αθήνας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο να διαδηλώνει κατά της σκληρής πολιτικής της κυβέρνησης και της οικονομικής κρίσης.

Ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να σπάσει το φράγμα που έχει στηθεί έξω από τη Βουλή και αμέσως τα ΜΑΤ ξεκίνησαν τη ρίψη χημικών. Η ένταση μπροστά στο κοινοβούλιο είναι έκδηλη.

Νωρίτερα μικροσυμπλοκές έγιναν στην Ακαδημίας, όπου συγκρούστηκαν οδηγοί ταξί και ΜΑΤ.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέταξαν δακρυγόνα στους οδηγούς οι οποίοι απάντησαν με πέτρες.
Πάντως το σημείο μυρίζει …μπαρούτι, αφού ομάδες αντιεξουσιαστών είναι εκεί και ξεκινούν πετροπόλεμο με την αστυνομία.

Στη Ζαλοκώστα επιχείρησαν να σπάσουν το φράγμα αλλά οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν με χημικά και οι προσπάθειες σταμάτησαν αμέσως.

Πολίτες προσπάθησαν να ρίξουν το μεταλλικό φράκτη



Έφυγαν οι Τσολιάδες κατεβαίνουν τα ΜΑΤ στην πλατεία

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, έφυγαν οι τσολιάδες από τις σκοπιές τους και κατεβαίνουν τα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος! Που πάτε ανόητοι;

Ανάξιοι κυβερνήτες Παραιτηθείτε! Τώρα!

Πετροπόλεμος και χημικά έξω απο τη γγ Μακεδονίας- Θράκης

Επεισόδια συμβαίνουν αυτή την ώρα έξω από τη γενική γραμματεία Μακεδονίας Θράκης. Αντεξουσιαστές πετάνε αυτή την ώρα πέτρες και τα ΜΑΤ απαντούν με χημικά.

Αποπνικτική η ατμόδσφαιρα στην περιοχή. ΤΑ ΜΑΤ κατάφεραν να «διαλύσουν» την πορεία. Αναρχικοί ανασυντάσσονται και επιστρέφουν.

Ξεπέρασε καθε προσδοκία η πορεία στα Γιάννενα

Μια από τις μεγαλύτερες πορείες που έχει ζήσει η πόλη των Ιωαννίνων, ήταν η σημερινή.

Εκτιμήσεις της Αστυνομίας αναφέρουν αριθμό 10.000 διαδηλωτών, οι οποίοι συμμετείχαν στις πορείες του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ.

Εργαζόμενοι,άνεργοι,συνταξιούχοι,φοιτητές και μαθητές,ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και έδωσαν βροντερό παρών. Αυτή την ώρα η συντριπτική πλειοψηφία των  διαδηλωτών,παραμένει έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ Ιωαννίνων, πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Λαμία: Παρέλυσε το κέντρο – Η μεγαλύτερη και μαζικότερη διαμαρτυρία

Έδωσαν όλοι το «παρών»- Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από την περιφέρεια - Συγκεντρώσεις, πορείες, συνθήματα…

«Αλήτες, λέρες, εργατοπατέρες»!

Αυτό ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα της πλατείας Διάκου στη Λαμία την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, Χρήστος Κόρκος, στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Οι εργαζόμενοι που βλέπουν να παλεύουν μόνοι, εκτός κομματικών εντολών, γύρισαν την πλάτη και αποχώρησαν με τα σωματεία τους μαζικά από το χώρο της πλατείας, όπου ακολούθησε πορεία από ένα τεράστιο παλλαϊκό ποτάμι για τα δεδομένα της πόλης

Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Πάρκου, ενώ στο πλευρό των εργαζομένων στάθηκαν με κινητοποίηση με τα οχήματά τους οι ιδιοκτήτες ταξί και φορτηγών.

Όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους σήμερα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης…Να φωνάξουν ότι: <<ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ…>>

Είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στη Λαμία τα τελευταία χρόνια….

Αυτό που όμως την έκανε ξεχωριστή ήταν η ΟΡΓΗ και η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του κόσμου που πραγματικά έχει φτάσει στα όριά του!!!!
 Πηγή 1 - 2

Δείτε live την κάμερα απο το Σύνταγμα εδώ: 
 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top