Select Menu


Μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός των Σούπερ Μάρκετ και των αλυσίδων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία που υιοθετούν και προβάλλουν την καμπάνια του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.

Η αρχή έγινε με την απόφαση των Σούπερ Μάρκετ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MY MARKET, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ να εκτυπώσουν και τοποθετήσουν στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα αφίσες του «Κινήματος» και να τυπώσουν το σύνθημα «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά» στις πλαστικές τους σακούλες για τα ψώνια. Η δημοσίευση της απόφασης αυτής των Σούπερ Μάρκετ προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έτσι Σούπερ Μάρκετ και Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν τη θέλησή τους να μετάσχουν ενεργά στην μάχη για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων με τοποθέτηση αφισών στα καταστήματά τους, εκτύπωση του συνθήματος στις πλαστικές σακούλες τους, αναγραφή του μηνύματος στις ιστοσελίδες τους και το facebook, σε περιοδικά κλπ.

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα πολλές εκατοντάδες καταστημάτων των Σούπερ Μάρκετ, Πολυκαταστημάτων και Επιχειρήσεων, έχουν τοποθετήσει τις αφίσες του Κινήματος και έχουν τυπώσει το σύνθημα στις πλαστικές τους σακούλες.

Δημοσιεύουμε σήμερα και νέα λίστα Σούπερ Μάρκετ και Επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα και επαρχιακές πόλεις που συμμετέχουν στον αγώνα για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων:

Αθήνα:
Σούπερ Μάρκετ CARREFOUR, CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, CARREFOUR EXPRESS
Επιχείρηση «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ» ΑΒΕΕ
Σούπερ Μάρκετ «PROTON»
Σούπερ Μάρκετ BAZAAR AE
Όμιλος Σούπερ Μάρκετ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ COOP ΑΕ»
Επιχείρηση Βιβλιοδεσίας «Γ. και Δ. ΧΑΣΑΠΑΚΗ»

Επαρχία:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σούπερ Μάρκετ Βορείου Ελλάδος του «ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΙΣΤΑ» με καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «ΠΑΜΒΩΤΙΣ»
ΛΑΚΩΝΙΑ: Σούπερ Μάρκετ «ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ» με καταστήματα σε Λακωνία, Αρκαδία και Μεσσηνία
ΧΙΟΣ: Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «KEY FOOD»
ΕΥΒΟΙΑ-ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ: Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «GL ΓΑΛΗΝΟΣ ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ»
ΓΥΘΕΙΟ: Επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»
ΡΟΔΟΣ - ΛΕΡΟΣ: «ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ»
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αλυσίδα Σούπερ και Μίνι Μάρκετ «ΦΑΙΣΤΟΣ»

Το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» χαιρετίζει το έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό που εκδηλώνεται από ολόκληρη την κοινωνία για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων. Η στήριξη του αγώνα μας από τα Σούπερ Μάρκετ και Επιχειρήσεις δίνει την δυνατότητα να περνάει το μήνυμά μας κάθε μέρα και σε μεγαλύτερο αριθμό πολιτών – καταναλωτών σε ολόκληρη την χώρα.

Οι καταναλωτές έχουν ακόμη μια ευκαιρία, την ώρα μάλιστα που βρίσκονται μπροστά στα ράφια των καταστημάτων, να σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας. Έτσι, εμείς οι πολίτες μετέχουμε ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στην χώρα μας. Στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία, τον ίδιο τον εαυτό μας.

٭٭٭٭٭

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι σε οργανωτικό επίπεδο συγκροτήθηκαν στις περισσότερες πρωτεύουσες νομών Τοπικές Επιτροπές που δραστηριοποιούνται προβάλλοντας τους σκοπούς του «Κινήματος». Στις Τοπικές Επιτροπές συμμετέχουν εκπρόσωποι των Δήμων, των Επαγγελματικών, Συνδικαλιστικών, Επιστημονικών και Κοινωνικών Φορέων ως και Πολίτες, καταξιωμένα στελέχη των τοπικών κοινωνιών.

Μεγάλη προώθηση του συνθήματος και των σκοπών του «Κινήματος» πραγματοποιείται και μέσω της ιστοσελίδας μας www.protimoellinika.gr 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top