Select Menu


Αγαπητοί φίλοι,

Σας προωθώ ένα email μάλλον γνωστό σε αρκετούς από εσάς σχετικά με ΤΙ μπορείτε να κάνετε με την παράνομη, αντισυνταγματική έκτατη εισφορά που καλείστε να πληρώσετε αρκετοί από εσάς μέχρι αύριο, 30 Σεπτεμβρίου και οι υπόλοιποι (ελεύθεροι επαγγελματίες) μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Εμένα μου ήλθε πριν μόλις 15 ημέρες με την ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου, και ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !

Μην υποκύψετε στο φόβο που σπέρνουν οι προδότες και ανήθικοι πολιτικοί για να ελέγξουν τη βούλησή σας και να σας χειριστούν όπως εκείνοι θέλουν!

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ απλά και ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Δείτε και τις πληροφορίες πιο κάτω γιατί δε χρειάζεται να αγχώνεστε καθόλου…

Επίσης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ !

Δείτε πιο κάτω πως μπορείτε να πράξετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

Σας παραθέτω παρακάτω ένα αίτημα (petition) για υπογραφή, εφόσον φυσικά συμφωνείτε, σχετικά με την ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, τους Υπουργούς, Βουλευτές, Δημοσίους φορείς κλπ. με κοινοποίηση σε όλες τις πρεσβείες, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. κλπ. για το θέμα επίσημων εκφράσεων που γίνονται αναφερόμενες στον Ελληνικό λαό…

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! την Έκτακτη Εισφορά

Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ. Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση μόνο 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση, έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι 303 ευρώ κ.ο.κ.
  • Άρα αν καθυστερήσεις έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσεις η προσαύξηση είναι αμελητέα, μπροστά στο ποσό που καλείσαι να πληρώσεις ούτως ή άλλως, μα κυρίως μπροστά στον στόχο μας: αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, μπορούμε να τους αναγκάσουμε να το πάρουν πίσω, ακόμα και να τους διώξουμε!
  • Στην περίπτωση που σου χρειάζεται φορολογική ενημερότητα, μπορείς να πας να την πάρεις ΤΩΡΑ! Πριν τις 30/09. Ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα.
  • Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.
  • Επίσης, έχει συνταχθεί κείμενο που επεξεργάστηκαν Δικηγόροι, Εφοριακοί και συνδικαλιστικές οργανώσεις και αφορά τη δήλωση αντίθεσης και αδυναμίας πληρωμής προς την αρμόδια ΔΟΥ. Εδώ μπορείς να βρεις το κείμενο, καθώς και οδηγίες εδώ: «Δήλωση Αδυναμίας Πληρωμής Αντισυνταγματικής Φορολογίας»
  • Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσεις την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξεις την αλληλεγγύη σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν!
  • Έχεις την Ιστορία με το μέρος σου: το 1991 ένα κίνημα άρνησης πληρωμής του κεφαλικού φόρου έριξε την κυβέρνηση Θάτσερ.
Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου...

Σε όποιους νομικούς εκβιασμούς και τερτίπια κι αν προχωρήσουν, θ' απαντήσουμε οργανωμένα και όλοι μαζί ενωμένοι και όχι ατομικά. Η συλλογικότητα είναι το όπλο μας - κανένας μόνος του.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! Φόρο Ακίνητης Περιουσίας

Ο πρώτος λογαριασμός που θα έχει προστεθεί ο φόρος ακίνητης περιουσίας (ο οποίος πλέον είναι μόνιμος!!!!) θα έρθει μέσα στον Οκτώβρη.

Καλό είναι, αν βέβαια μπορούμε, να έχουμε εξοφλήσει τους προηγούμενους λογαριασμούς.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι έχουμε 85 μέρες περιθώριο από την επίδοσή του λογαριασμού για να τον εξοφλήσουμε και 25 ημέρες μετά την έγγραφη ειδοποίησή μας με τον επόμενο λογαριασμό, μέχρι την επικείμενη διακοπή ρεύματος.

Πρέπει να γνωρίζουμε επίσης ότι δυνατότητα διακανονισμού για τον φόρο δεν προβλέπεται (το αποφάσισε η «δημοκρατική» μας κυβέρνηση).

Μπορούμε να πάμε να πληρώσουμε το ποσό για την παροχή ρεύματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (είτε ατομικά, είτε συλλογικά).

Η σύμβαση με την ΔΕΗ αφορά μόνο την παροχή ρεύματος και όχι τους φόρους. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί νομικά στην συνέχεια.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πέντε μήνες χρειάζεται το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, που σημαίνει ότι το τέλος για το 2011 θα πληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2012.

Η Ομοσπονδία αναφέρει, επίσης, ότι το κόψιμο της παροχής ρεύματος «δεν είναι εφικτό, καθώς σε παρά πολλά ακίνητα είναι ανέφικτη η είσοδος σε συνεργεία της ΔΕΗ, επειδή οι μετρητές βρίσκονται σε εσωτερικούς απροσπέλαστους χώρους κλπ». Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε! Αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε:
  • Θα δημιουργηθεί χάος στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.
  • Μα κυρίως θα δημιουργηθεί χάος και πανικός στην κυβέρνηση της Τρόικας, της Προδοσίας, των Λαμογίων  και του ΔΝΤ!
Επειδή τα μέτρα τους δεν έχουν τελειωμό...

Ας τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς!

Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των Μνημονίων!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΩΟΘΗΣΤΕ ΤΟ ! 

 ηλ ταχ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top