Select Menu


Σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρει πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Φίλιπ Ρέσλερ, και 20 πρόεδροι οικονομικών συνδέσμων της Γερμανίας θα εξετάσουν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορούν να επενδύσουν οι γερμανικές εταιρίες στη χώρα μας.

Ο Σύνδεσμος της Γερμανικής Βιομηχανίας επεξεργάζεται σχέδια που έχουν στόχο τη βελτίωση των κινήτρων για επενδύσεις στην Ελλάδα, ενώ γενικότερα η γερμανική οικονομία έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για δραστηριοποίηση στην Ελλάδα.

Επίθεση επενδύσεων και ανάπτυξης προσφέρει λοιπόν η Γερμανία στη χώρα μας. Το ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Με τα “παιχνίδια” τους ρίξανε κατά το ήμισυ τους μισθούς και έρχονται για επενδύσεις…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top