Select Menu


Ο κάποτε πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και σήμερα βαθύπλουτος George Soros σύμφωνα με την εφημερίδα MONEY MARKETING βγαίνει στη σύνταξη! Μετά από 40 χρόνια διαφόρων δραστηριοτήτων αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της απόσυρσής του από την ενεργή διαχείριση κεφαλαίων.

Η ανακοίνωση όσον αφορά την απόφασή του εξεδώθη μέσω επιστολής που υπογράφουν οι δύο γιοι του, Jonathan και Robert.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πελάτες του θα λάβουν πίσω τα χρήματα τους μέχρι το τέλος του 2011 ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει να επενδύει μόνο από τα προσωπικά του χρήματα. Ο George Soros, σε ένα βράδυ γκρέμισε τη στερλίνα κερδοσκοπώντας εις βάρος της 1 δις δολάρια. Αν μη τι άλλο είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με πολλά από τα “στραβά” του πλανήτη και όπως και να το κάνουμε η είδηση της αποχώρησής του από την ενεργή δραστηριότητα δεν θα στεναχωρήσει και πολλούς…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top