Select Menu


Για άλλη μια φορά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μέλη της θρησκευτικής μειονότητας της Θράκης δημιουργούν προβλήματα στο κόμμα και κατά επέκταση και στην κυβέρνηση με τις πράξεις τους και τις πολιτικές τους τοποθετήσεις τους.

Έτσι μετά την ανευ προηγουμένου προτροπή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη να ενισχύσει η μειονότητα το νέο κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας ο «πρωτοποριακός» για τις πολιτικές του ιδέες βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση κατά του ιδίου του Έλληνα πρωθυπουργού, ενώπιον του αρχηγού της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο τελευταίος παρακολουθούσε με αμηχανία την απίστευτη επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κατά του Αρχηγού του κόμματος του και προέδρου της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του «xanthipress ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «Αν και ανήκω στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει κάνει πράγματα για τη μειονότητα και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ενώ για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλή εφαρμόστηκε για τις γνωστές του απόψεις του, η περίφημη κομματική πειθαρχία και αποβλήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που στην κυριολεξία προέτρεψε ψηφοφόρους του κόμματος του να ψηφίσουν άλλο κόμμα και επιτέθηκε στον ίδιο τον πρωθυπουργό, παραμένει αλώβητος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top