Select Menu


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσφεύγει κατά του ελληνικού κράτους ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και ήδη κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της προμήθειας των υποβρυχίων Type 214, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός προσφεύγει διότι «παραβιάστηκε βάναυσα στο πρόσωπό του το τεκμήριο της αθωότητας».

Η προσφυγή έρχεται την ώρα που το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου συνεχίζει τη διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης του σκανδάλου των υποβρυχίων για το οποίο η Βουλή παρέπεμψε τον κ. Τσοχατζόπουλο για τα αδικήματα της «δωροδοκίας» και «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Ήδη η δικογραφία έφτασε στον Άρειο Πάγο από τη Βουλή και ανακριτής του Πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου που θα ερευνήσει την υπόθεση και θα αποφανθεί κατ΄ αρχήν αν τα αδικήματα είναι παραγεγραμμένα ή όχι ορίστηκε ο αρεοπαγίτης Βασ. Λαμπρόπουλος.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top