Select Menu


Παραλείψεις και ενέργειες που δεν προήγαγαν το δημόσιο συμφέρον υποστήριξε ότι διαπίστωσε ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών, Βαγγέλης Βασιλάκος, ο οποίος κατέθεσε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής, για τα υποβρύχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Βασιλάκος στην πολύωρη κατάθεσή του έκανε λόγο για «προβληματικά swaps» σε προμήθειες και για συμβόλαια που συντάσσονταν από τις προμηθεύτριες εταιρείες και όχι από τις υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας.

Η περίοδος για την οποία έκανε λόγο ο κ. Βασιλάκος ήταν από τον Απρίλιο του 2006 έως τον Οκτώβριο του 2010.

Έμφαση δόθηκε τόσο από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ευτύχιο Δαμιανάκη, όσο και από άλλους βουλευτές στο θέμα των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βασιλάκος χαρακτήρισε εικονικές τις 12 από τις 24 συμφωνίες των αντισταθμιστικών ωφελημάτων, σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι ήταν πλημμελείς, ενώ υπήρξαν πιθανές υπερτιμολογήσεις.


Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top