Select Menu


Οι τελευταίες 30 ημέρες ήταν αναμφίβολα οι πιο μαρτυρικές για τον ελληνικό λαό, που καθημερινά δοκίμαζε τις αντοχές του, αναφορικά με την καταβολή της 5ης δόσης ή μη από τους δανειστές της Ελλάδας οι οποίοι προκλητικά δήλωναν ευθαρσώς "ή ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο ή δεν σας δίνουμε τα χρήματα".

Εν τέλει το Μεσοπρόθεσμο... Πρόγραμμα ψηφίστηκε πανηγυρικά από το ελληνικό κοινοβούλιο, το ναό της υποκρισίας (ή ..της Δημοκρατίας) στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία. Η εικόνα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, από την μια, των εκπροσώπων του ελληνικού λαού και των – εν δυνάμει - ψηφοφόρων τους, από την άλλη, να δέρνονται ανελέητα από τα όργανα της τάξης ήταν – τουλάχιστον – λυπηρή και εξοργιστική.

Ίσως μια διακοπή της διαδικασίας ή ακόμη – αν και προσωπικά είμαι κατά των ακραίων ενεργειών – μια συντονισμένη αποχώρηση των Βουλευτών, ακόμη και όλων των κομμάτων, από το ελληνικό κοινοβούλιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια έξω από την ελληνική Βουλή να αποτελούσε ένα θετικό μήνυμα, τόσο για τους διαδηλωτές, όσο και για τους ξένους, παρά τις όποιες πιέσεις ασκούν στην Ελλάδα.

Αντί όμως κάποιας τέτοιας κίνησης ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" κάποιους βουλευτές χαμογελούν ανταλλάσσοντας αστεία μεταξύ τους... Τώρα για ποιο λόγο γέλαγαν και που βρήκαν δύναμη να το κάνουν είναι ένα άλλο θέμα...

Γ.Διovατoς

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top