Select Menu

 
Μέσα στα πλαίσια της διασκέδασής μας, ο "ΠΑΣΟΚ ή Τέφρα" συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με απείρου κάλλους και φυσικά μηδενικής νοημοσύνης άρθρα... Η τελευταία του πρόταση, να πεινάσουμε όλοι, για να μπορέσει το GAP να μιλάει από θέση ισχύος...! Τί να πει κανείς, για το μυαλό της αλληνής... Φαίνεται πως όταν ο Θεός μοίραζε μυαλό, κάποιοι νόμιζαν πως μοιράζει φόλες...
...αναμφίβολα θα ήταν μια ελεγχόμενη στάση πληρωμών στο εσωτερικό.

Θα ήταν ευχής έργο όλοι οι Έλληνες που λατρεύουν και στηρίζουν τον Πρωθυπουργό της ελπίδας , τον Γιώργο Παπανδρέου , να αποδεχθούν τη σταση πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Η εσωτερική παύση για ένα διάστημα 6 μηνών θα εκτόξευε τους ρυθμούς μείωσης του ελλέιματος και θα έδινε χρόνο στον Ηγέτη μας να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές από θέση ισχύος!

Η καρτερία του λαού μας θα τους έφερνε σε αμηχανία .
Συνυπολογίστε το γεγονός της πτώσης της αγοράς εισαγωμένων και τον αντίκτυπο σε όσους κερδίζουν από την κατανάλωσή μας!

Ο ίδιος ο λαός πρέπει να κινητοποιηθεί και να γεμίσει πλατείες ΤΩΡΑ!Με ένα και μοναδικό αίτημα: Να κηρύξει η Κυβέρνησή μας, η Κυβέρνηση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΩΤΗΡΑ μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , παύση πληρωμών στο εσωτερικό.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!

ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!

Οι μικρές τυχόν αντιδράσεις από φασισταριά και αλήτες δημοσίους υπαλλήλους θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ με σθένος από τους σοβαρούς και υπευθυνους πολίτες!

Τα σχόλια, δικά σας...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top