Select Menu


Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ σημαντικός αριθμός Ελλήνων επιχειρηματιών από την βόρειο Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενα μεταφοράς των εταιρειών τους από την Ελλάδα στην γειτονική χώρα, λόγω της υπερβολικής φορολόγησης που επιβλήθηκε πρόσφατα από την ελληνική κυβέρνηση.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υλοποιηθεί καμία νέα μεταφορά επιχείρησης από την Μακεδονία στην ΠΓΔΜ Έλληνες επιχειρηματίες έχουν ήδη επισκεφτεί στα Σκόπια τη σχετική κρατική υπηρεσία για να ενημερωθούν για τις συνθήκες και τις δυνατότητες μεταφοράς των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων στην ΠΓΔΜ. Ανάλογη κίνηση παρατηρείται και στην Βουλγαρία η οποία διαθέτει το πλεονέκτημα ότι είναι μέλος της ΕΕ.

Με απλά λόγια αν στους επόμενους μήνες έχουμε ένα δεύτερο ρεύμα μεταφοράς εργοστασίων και λοιπών παραγωγικών επιχειρήσεων από την Μακεδονία και τη Θράκη στις γειτονικές ΠΓΔΜ και Βουλγαρία θα έχουμε την ολοκλήρωση του εγκλήματος της αποβιομηχάνισης της βορείου Ελλάδας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top