Select Menu


Σήμερα ζούμε σε μια κοινοβουλευτική δικτατορία. Η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφείας του ελληνικού λαού καταπνίγεται με τη βία, ακόμη και αιματηρή βία.

Η κυβέρνηση στρατεύει μυστικά (τώρα βέβαια είναι πασίγνωστο) δολιοφθορείς για να επιβάλει αμέσως τη βία με χημικό πόλεμο και άλλα, να φοβίσει και να καταφέρει αυτό που θέλει με τελικό στόχο το ξεπούλημα ή παραχώρηση (99 χρόνια) κάθε τι που είναι κερδοφόρο στην Ελλάδα σε ξένα συμφέροντα ή ακόμη και σε Έλληνες που μεταφέρουν τα κέρδη τους και κεφάλαιά τους στο εξωτερικό Μια συνεργαζόμενη οικονομική μαφία εις βάρος των πολλών, των Ελλήνων που μένουν σ' αυτό τον τόπο.

Αυτά πρέπει να τα κάνουμε γνωστά σε όλους τους λαούς της Γης, από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι τους πνευματικούς, τους καλλιεργημένους ανθρώπους της Γης. Εγώ προτείνω λοιπόν: Γράψτε σε όποια γλώσσα γνωρίζετε καλά κάτι ανάλογο με το παραπάνω και στείλτε το σε εφημερίδες, περιοδικά, οργανώσεις φιλανθρωπικές, για ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. σε ανάλογες χώρες σε όλη τη Γη.

Όσοι δεν γνωρίζετε κάποια ξένη γλώσσα, γράψτε σε οργανώσεις Ελλήνων σε κάθε χώρα στο εξωτερικό. Να γράψουμε όσο γίνεται περισσότεροι, ας είναι το ίδιο. Σκοπός είναι να εξασκήσουν όλοι αυτοί με διαφόρους τρόπους πίεση στη σημερινή μας συγκαλυμμένη δικτατορία για να προχωρήσει σε άμεση δημοκρατία, σε τιμωρία των καταχραστών, σε δήμευση των περιουσιών των καταχραστών (αυτό πολύ απαραίτητο) και οπωσδήποτε σε ελεύθερες εκλογές.

Γαβριήλ Πανάγος (συγγραφέας)

Στις σκέψεις μου τουλάχιστον είμαι ελεύθερος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top