Select Menu


Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» στέκεται η γνωστή ομάδα χάκερς των «Anonymous», που έχουν κάνει άνω – κάτω τις υπηρεσίες ασφαλείας σε όλον τον κόσμο. Οι συγκεκριμένοι χάκερς στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υποκλέψει τα στοιχεία εκατοντάδων ανθρώπων από δημόσιους οργανισμούς, ευθύνονται για την διαρροή εγγράφων ακόμα και στην Bank of America ενώ έχουν καταφέρει να διεισδύσουν σε ιστοσελίδες κυβερνήσεων, αστυνομίας αλλά και δεκάδων πολυεθνικών εταιρειών.



Με μήνυμα που κυκλοφόρησαν στο Youtube, λοιπόν εκτόξευσαν απειλές κατά των κυβερνώντων της χώρας μας και προειδοποιούν ότι πρόκειται να χτυπήσουν σε δημόσιους οργανισμούς αλλά και σε τράπεζες της Ελλάδας. «Σας παρακολουθούμε να καταλύετε και τα τελευταία ίχνη δημοκρατίας στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο, ενώ συνεχίζει μιλώντας για τις συμφωνίες της Ελλάδας με το ΔΝΤ και τη χρήση βίας από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.


ηλ ταχ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top