Select Menu


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Έλληνες δεν είχαν στο μυαλό τους πως με την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται, θα έρθουν στη δύσκολη θέση να αναρτήσουν «πωλητήριο επικών διαστάσεων» όπως χαρακτηριστικά το λέει.

Όλα προς πώληση λοιπόν, και η αμερικανική THE WALL STREET JOURNAL σε ρόλο «μεσίτη» πιθανόν ενημερώνει τους αναγνώστες της για το τι τελικά πουλά ή καλύτερα ξεπουλάει η χώρα μας.

Καμαρώστε…


Τέσσερα Airbus, μερίδια συμμετοχής σε καζίνο, λιμάνια, ταχυδρομεία, μια κρατική εταιρεία στοιχημάτων και ένας ιππόδρομος, καλυκοποιείο, μονοπώλια ηλεκτρισμού και αερίου, ένας τηλεπικοινωνιακός οργανισμός, μετοχές σε αρκετές τράπεζες, εκατοντάδες χιλιόμετρα εθνικών οδών, ένας πρώην αεροδρόμιο, δύο εταιρείες ύδρευσης, μια εταιρεία εξόρυξης και κατεργασίας νικελίου, ολυμπιακά ακίνητα, χιλιάδες στρέμματα γης και υπέροχα κομμάτια της περίφημης ελληνικής ακτογραμμής.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top