Select Menu


Εν αμφιβόλω έθεσε την θετική ψήφο του στο Μεσοπρόθεσμο ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και  το ενδεχόμενο καταψήφισης  τους όπως δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο κ. Βαλυράκης χαρακτήρισε τα οικονομικά μέτρα αναποτελεσματικά και άδικα σημειώνοντας χαρακτηριστικά : "Δεν μπορούμε να φορολογούμε συνεχώς την οικογένεια και την οικονομία. Δεν μπορούμε να επιβάλουμε αυτό το Φ.Π.Α."

Επίσης ο κ. Βαλυράκης έκανε λόγο σε ότι αφορά τη διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας για "μικρή διαπραγματευτική δυνατότητα που πρέπει να ενισχυθεί", ενώ στην ερώτηση για το αν συμφωνεί με μέτρα που περιλαμβάνει το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός σημείωσε ότι "Αυτό το σκηνικό είναι σκηνικό εκβιασμού. Εφόσον η κυβέρνηση έχει περιθώρια να συμβιβαστεί, καλά κάνει και συμβιβάζεται, αν δεν υπάρχουν αυτά τα περιθώρια δεν συμβιβάζεσαι."


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top